icon

Pozitivní testy později. Komu vyšly?

dendasubaristka
29. srp 2019

Zdravím,chci se zeptat je tu někdo komu se na testu ukázalo později? Až třeba pár dní po vynechání menstruace? Díky.

Strana
z5
dendasubaristka
autor
7. zář 2019

@travnulee ahoj ty jsi tu psala že jsi měla negativní i HCG po týdnu že? No jako ms zatím ani nepřišla a ani to moc nevypadá zatím. Žádné bolesti nic. A HCG po týdnu vynechání a taky nic. Bych se smála kdyby jsem to měla jak ty.

lucy1994
7. zář 2019

@lucy_anne Tiše gratuluji! Ale jak už tu psala paní přede mnou, co to máš za doktorku, že tě nechce vidět dříve, když krvácíš? Aspoň zkontrolovat, zda je vše v pohodě, tak jak má. Předepisuje se myslím i Askorutin dočasně. Divím se, že tě nechce aspoň prohlédnout. Držím palce 🙂

travnulee
7. zář 2019

@dendasubaristka ano, u druheho těhotenství jsem to tak měla, tak držím pěsti ať je to těhotenství a ne nic jiného...

dendasubaristka
autor
7. zář 2019

@travnulee díky v tydnu udělám pro jistotu t-test 🙂

lucy_anne
8. zář 2019

Holky, nevim, moje pani doktorka odesla a misto ni je tato, nova mlada holka. Zkusim se v pondeli objednat k jine. Snad bude vse v poradku. Krvaceni ustalo, priznaky zustaly, dokonce i sili. Tak snad..

travnulee
8. zář 2019

@lucy_anne jako akutní ( což krvácení v těhotenství je) tě musí vzít hned ráno...

lucy_anne
12. zář 2019

Holky, vzala me hned rano, ale cekala jsem asi hodinu, protoze jsem nebyla objednana, nejhorsi hodina meho zivota. Pak uz to slo rychle, v deloze je jen krev, takze ranny potrat, cisteni neni treba, telo se vycisti samo.

dendasubaristka
autor
12. zář 2019

@lucy_anne bobku,to mě mrzí :( vím jaké to je. Neboj budou další měsíce na snažení 🙂 a hlavně je fajn že nemusíš na čištění :*

lucy1994
12. zář 2019

@lucy_anne ach jo, to je mi moc líto :( já měla v lednu biochemické těhotenství a v březnu jsem znovu otěhotněla, takže neztrácej naději, přeji moc štěstí a ať se brzy zadaří 🍀

travnulee
14. zář 2019

@lucy_anne taky je mi líto, vyjde příště 😉

Strana
z5