icon

Pozitivní testy, u dr. zatím jen "cysta" nebo žluté tělísko.

lalaluu
6. únor 2020

Ahoj holky,
Jelikož si myslím, že jsem těhotná, tak me zmátlo, ze mi testy ukazují duchy uz 10dní před MS(dva mamatesty dělané v pondělí ),další jsou dělaný v úterý dopoledne.
Ráno mi to nic neukáže, spíš ukáže dopoledne, odpoledne.
Včera jsem skočila na zkoušku k dr, ale zatim viděl jen malou "kuličku",takže mám počkat a sem objednána az na 20.2.
Můžou házet testy tak často duchy?
Díky

Pozitivní testy, u dr. zatím jen "cysta" nebo žluté tělísko. Pozitivní testy, u dr. zatím jen "cysta" nebo žluté tělísko.
nanyh
6. únor 2020

@lalaluu Záleží kdy jsi měla ovu. Mohla si ji mít dřív, než je běžně během cyklu🙂

amazonkajanik
6. únor 2020

@lalaluu no takhle brzy opravdu nic neuvidí. Proto se většinou chodí,až když je těhu cca 8tt, kdy by mělo být vidět i srdíčko

lalaluu
autor
6. únor 2020

@nanyh ovu jsem mela 2.1 a 31.1 😉

lalaluu
autor
6. únor 2020

@amazonkajanik to ja vim, proto jsem psala, ze jsem objednána na 20.2,kdy sam doktor říkal, at počkám.

nanyh
6. únor 2020

@lalaluu No, tak to ti neporadim. Na 2.1. ta čárka je extra slabá a na 31.1. je moc brzy 😏

amazonkajanik
6. únor 2020

@lalaluu no tak budeš muset počkat. Nyní by to bylo jen o předpokladech a možná i černý scénáře,které rozhodně slyšet nechceš. Důvodů může být spousta. Takže lepší vyčkat, než pak vybírat z milionu možností,kdo tu co napíše a být akorát vystresla. Byla bys na tom totiž hůř,než teď,když nevíš, páč pak bys věděla moc a vlastně i prd...

jjasmina
6. únor 2020

@lalaluu Musíte vydržet , protože i cysty zpusobují pozitivní test, snad to nebude váš případ. Zatím se není duvod stresovat

lalaluu
autor
6. únor 2020

@amazonkajanik díky 😉😊

lalaluu
autor
7. únor 2020

Holky, myslim si, ze to bude biochemko, další testy nic neukazaly, ale příznaky přetrvávají. Kašlu na to...