Pozitivní testy, u dr. zatím jen "cysta" nebo žluté tělísko.
Ahoj holky,
Jelikož si myslím, že jsem těhotná, tak me zmátlo, ze mi testy ukazují duchy uz 10dní před MS(dva mamatesty dělané v pondělí ),další jsou dělaný v úterý dopoledne.
Ráno mi to nic neukáže, spíš ukáže dopoledne, odpoledne.
Včera jsem skočila na zkoušku k dr, ale zatim viděl jen malou "kuličku",takže mám počkat a sem objednána az na 20.2.
Můžou házet testy tak často duchy?
Díky

@lalaluu no takhle brzy opravdu nic neuvidí. Proto se většinou chodí,až když je těhu cca 8tt, kdy by mělo být vidět i srdíčko
@amazonkajanik to ja vim, proto jsem psala, ze jsem objednána na 20.2,kdy sam doktor říkal, at počkám.
@lalaluu no tak budeš muset počkat. Nyní by to bylo jen o předpokladech a možná i černý scénáře,které rozhodně slyšet nechceš. Důvodů může být spousta. Takže lepší vyčkat, než pak vybírat z milionu možností,kdo tu co napíše a být akorát vystresla. Byla bys na tom totiž hůř,než teď,když nevíš, páč pak bys věděla moc a vlastně i prd...
@amazonkajanik díky 😉😊
Holky, myslim si, ze to bude biochemko, další testy nic neukazaly, ale příznaky přetrvávají. Kašlu na to...

@lalaluu Záleží kdy jsi měla ovu. Mohla si ji mít dřív, než je běžně během cyklu🙂