Pozitivní TT nebo "duch"?
Ahoj holky, 23.5. jsem měla poslední menstruaci a až 19DC jsme měli s přítelem styk.
Test jsem dělala dnes, v podstatě 35DC, protože potvora stále nepřišla.
Vyšel takhle a chci se zeptat vás zkušenějších, je to pozitivní nebo to může být jen ten váš "duch" a ještě se nemám moc plašit?
Moc děkuju za rady 🙂

@mirkahron spíše mi přijdou divný ty negativní testy. Jako duchy vidí i manžel, ale nesílí, spíš naopak. Už mi přijdou sněhobílé. Jako samoplátce na odběr jít.... No myslím, že kdyby tam to HCG bylo, tak ty testy vyjít musí, ne? Ale doktorka říkala, že na testu právě nic být nemusí. Hrozně mě mrzí, že mi ty odběry neudělala... To čekání je na h***o
@nikolnovotna já měla pozitivní test , druhy negativní , 3ti duch ... i dle ultrazvuku si doktor myslel ze nic .. proto mi vzal krev .. a taky jsem momentálně samoplatce.. to má nějaký vliv ? Já si testy dělala když jsem byla 3-4 TT proto rozdílné výsledky
@bajunka Na první KO jdu v pátek, zatím pilně trpím v pracovním procesu a jinak celý den jen spím a spím, snažím se nestresovat a na nic nemyslet a snad to dopadne dobře 🙂
Teď jsem hodně studovala ty pro mě cizí těhotenský termíny a snažím se dopátrat, jaký tt bych asi mohla být - podle MS jsem dnes 7+0 ale podle ovulace jen cca 4+3, tak si říkám, jestli ten pátek nebude příliš brzo a jestli tam vůbec něco uvidí :/
@hana183 ano..neco vidim...
@hana183 na tom posledním také něco vidím
@hana183 zkus testnout třeba ještě za 2-3 dny mělo by to sílit
@hana183 Nic moc nevidím...Mamatesty dělají tohle běžně...Ty už jsi nějakou podobnou diskusi zakládala, viď? Ale to by od té doby nebyl žádný posun, promiň, ale na těhotenství bych to spíš neviděla...Nechceš si zkusit zajít na krev? Měla bys pak naprosto jasno...Tohle testování do kolečka musí lézt do peněz, to už se skoro vyplatí vypláznout ty dvě stovky jako samoplátce, než počůrat takhle milion testů - nesoudím, vím to podle sebe. 🙂
Ahoj děvčata, tak první KO mám za sebou, 6.-7.tt i se srdíčkem 🙂 Držte nám palce, aby vše bylo v pořádku a malý vetřelec prospíval.
Přeji Vám všem, které se snažíte, aby Vám brzo ty // konečně vyšly jako mě 🙂
A Vám ostatním pohodové těhotenství, porod a zdravé a šťastné děti 🙂
@deliminico Moc gratuluju,hlavne at miminko vyvyji jak ma. Na vasem tehotenskem testu bylo jasne,ze jste tehotna ☺. Jinak vam moc drzime vsechny palce, at vse dobre dopadne 😊
@biedronca kéž by ti to vyšlo a test sílil....já tam dušíka vidím... 🍀🍀🍀
@biedronca vidím tam dusíka, držím palečky at sílí
@vendelinka08
@natlinka27 udelam odpoledne digi, at ae rozhodne.
@klsa23 rekla bych ze zatim nabiha barva...jak to vypada ted?
@vendelinka08 tohle je z rána. Jinak děkuji za reakci 🙂
@biedronca je krásně vidět ani sem to nemusela zvětšovat
@natlinka27 Jo videt, taky, kupovidu vidim.... ALE 14DPO, to je nějak "pozde" na takovy pidi dušík ne?
@biedronca no já si nemyslím že by to bylo pozdě každá jsme jiná a každé tehu si taky myslím je jiné a záleží kdy byl dělaný jestli ráno nebo teď odpoledne
@natlinka27 ted odpoledne
@biedronca tak to je ta hladina hcg nižší vůbec se neboj já sem cca 13dpo a mám takový
@biedronca carka je pekne videt...jeste bych to nevzdavala...drzim palce at to vyjde

@nikolnovotna Joo já taky ultrazvuk nic .. až hcg 300+... a o 3 dny později 700+ ultrazvuk malá tečka gratuluju jste v 5 tt+0