icon

Pozitivní TT nebo "duch"?

deliminico
26. čer 2018

Ahoj holky, 23.5. jsem měla poslední menstruaci a až 19DC jsme měli s přítelem styk.
Test jsem dělala dnes, v podstatě 35DC, protože potvora stále nepřišla.
Vyšel takhle a chci se zeptat vás zkušenějších, je to pozitivní nebo to může být jen ten váš "duch" a ještě se nemám moc plašit?

Moc děkuju za rady 🙂

Pozitivní TT nebo "duch"?
Strana
z6
mirkahron
4. črc 2018

@nikolnovotna Joo já taky ultrazvuk nic .. až hcg 300+... a o 3 dny později 700+ ultrazvuk malá tečka gratuluju jste v 5 tt+0

nikolnovotna
4. črc 2018

@mirkahron spíše mi přijdou divný ty negativní testy. Jako duchy vidí i manžel, ale nesílí, spíš naopak. Už mi přijdou sněhobílé. Jako samoplátce na odběr jít.... No myslím, že kdyby tam to HCG bylo, tak ty testy vyjít musí, ne? Ale doktorka říkala, že na testu právě nic být nemusí. Hrozně mě mrzí, že mi ty odběry neudělala... To čekání je na h***o

mirkahron
5. črc 2018

@nikolnovotna já měla pozitivní test , druhy negativní , 3ti duch ... i dle ultrazvuku si doktor myslel ze nic .. proto mi vzal krev .. a taky jsem momentálně samoplatce.. to má nějaký vliv ? Já si testy dělala když jsem byla 3-4 TT proto rozdílné výsledky

deliminico
autor
11. črc 2018

@bajunka Na první KO jdu v pátek, zatím pilně trpím v pracovním procesu a jinak celý den jen spím a spím, snažím se nestresovat a na nic nemyslet a snad to dopadne dobře 🙂
Teď jsem hodně studovala ty pro mě cizí těhotenský termíny a snažím se dopátrat, jaký tt bych asi mohla být - podle MS jsem dnes 7+0 ale podle ovulace jen cca 4+3, tak si říkám, jestli ten pátek nebude příliš brzo a jestli tam vůbec něco uvidí :/

hana183
11. črc 2018

Ahoj holky vidíte to taky nebo jsem pitomá

vendelinka08
11. črc 2018

@hana183 ano..neco vidim...

nat
11. črc 2018

@hana183 Na tom poslednim neco je 🙂

natlinka27
11. črc 2018

@hana183 na tom posledním také něco vidím

hana183
11. črc 2018

Posílám lepší foto co myslíte je to ryska nebo to vypadá nadějné nebo vadný test je to mamatest

natlinka27
11. črc 2018

@hana183 zkus testnout třeba ještě za 2-3 dny mělo by to sílit

aneven
11. črc 2018

@hana183 Nic moc nevidím...Mamatesty dělají tohle běžně...Ty už jsi nějakou podobnou diskusi zakládala, viď? Ale to by od té doby nebyl žádný posun, promiň, ale na těhotenství bych to spíš neviděla...Nechceš si zkusit zajít na krev? Měla bys pak naprosto jasno...Tohle testování do kolečka musí lézt do peněz, to už se skoro vyplatí vypláznout ty dvě stovky jako samoplátce, než počůrat takhle milion testů - nesoudím, vím to podle sebe. 🙂

hana183
11. črc 2018

@aneven ani to jo ale ta čárka před tím byla tenká strašně ted uz 3 dny meska ms a tenhle jakoby duch mi přijde silný jako testovací

aneven
11. črc 2018

@hana183 No, nezbude ti nic jiného, než to zkoušet dál...obden by měla určitě sílit...nebo si skočit do laborky na tu krev.

deliminico
autor
13. črc 2018

Ahoj děvčata, tak první KO mám za sebou, 6.-7.tt i se srdíčkem 🙂 Držte nám palce, aby vše bylo v pořádku a malý vetřelec prospíval.

Přeji Vám všem, které se snažíte, aby Vám brzo ty // konečně vyšly jako mě 🙂
A Vám ostatním pohodové těhotenství, porod a zdravé a šťastné děti 🙂

marcelamatejkova
17. črc 2018

@deliminico Moc gratuluju,hlavne at miminko vyvyji jak ma. Na vasem tehotenskem testu bylo jasne,ze jste tehotna ☺. Jinak vam moc drzime vsechny palce, at vse dobre dopadne 😊

biedronca
17. črc 2018

Ja nelovim duchy, ale toto vykouklo v limitu, ale...
Je to Dr. MAX.
Jsem 14dpo, a 15 dni po Iui.

biedronca
17. črc 2018

15 dni po Iui, 14dpo.

vendelinka08
17. črc 2018

@biedronca kéž by ti to vyšlo a test sílil....já tam dušíka vidím... 🍀🍀🍀

natlinka27
17. črc 2018

@biedronca vidím tam dusíka, držím palečky at sílí

biedronca
17. črc 2018

@vendelinka08
@natlinka27 udelam odpoledne digi, at ae rozhodne.

klsa23
17. črc 2018

Ahoj, takt Vás poprosím o názor. 1 den zpoždění. Vidítě neco nebo je to jen ryska??? děkuji 🙂

vendelinka08
17. črc 2018

@klsa23 rekla bych ze zatim nabiha barva...jak to vypada ted?

klsa23
17. črc 2018

@vendelinka08 tohle je z rána. Jinak děkuji za reakci 🙂

biedronca
17. črc 2018

že tam je na tom mamatestu duch?
Ale jsem 14dpo, to je nějak pozde ne? ...aby to nebylo biochemicke

natlinka27
17. črc 2018

@biedronca je krásně vidět ani sem to nemusela zvětšovat

biedronca
17. črc 2018

@natlinka27 Jo videt, taky, kupovidu vidim.... ALE 14DPO, to je nějak "pozde" na takovy pidi dušík ne?

natlinka27
17. črc 2018

@biedronca no já si nemyslím že by to bylo pozdě každá jsme jiná a každé tehu si taky myslím je jiné a záleží kdy byl dělaný jestli ráno nebo teď odpoledne

biedronca
17. črc 2018

@natlinka27 ted odpoledne

natlinka27
17. črc 2018

@biedronca tak to je ta hladina hcg nižší vůbec se neboj já sem cca 13dpo a mám takový

vendelinka08
17. črc 2018

@biedronca carka je pekne videt...jeste bych to nevzdavala...drzim palce at to vyjde

Strana
z6