Pozitivní TT nebo "duch"?
Ahoj holky, 23.5. jsem měla poslední menstruaci a až 19DC jsme měli s přítelem styk.
Test jsem dělala dnes, v podstatě 35DC, protože potvora stále nepřišla.
Vyšel takhle a chci se zeptat vás zkušenějších, je to pozitivní nebo to může být jen ten váš "duch" a ještě se nemám moc plašit?
Moc děkuju za rady 🙂

@anetlask určitě šance je 😉
@natlinka27 No všechny testy ukazovali ducha. Nikde zadna výrazná čárka. A kdyz jsem dnes dělala TT po 2 dnech,taky nesilil :(
Ja porad verim,že prece po 7 měsíchch od potratu, prece se mi to samé nemůže stát znova :(
@natlinka27 hned jak přijdu z práce, tak na něj vlítnu :D
@biedronca to snad ne budu držet všechny pěsticky aby to vyslo vše dobré. A už to vypadalo tak krásně nadějně a jsis dělala i ten Digital vid ten ti to taky ukázal vid.
@natlinka27 No právě, digital to ukázal 1-2 od ovulace. Což by odpovídalo. Ale to nízké hcg, na 16dpo je opravdu prostě malo...
@anetlask to určitě chce 😁 a radši to pojišťovat ob den. Taky jsme ob den pojišťovali a snad to vyslo jen potřebuji tu dr potvrzení 😀 držím. Pěsticky aby se zadarilo
@biedronca no je to málo to ano ale správně by ani ten Digital neměl ukázat
@natlinka27 ale jo měl, reaguje na HCG. TAkže ukázal to dobře 🙂
@natlinka27 já vám také 🙂
@biedronca no tak snad vše dobre dopadne 🤗
@natlinka27 Vcera hcg 32, dne 41 Roste ale velmi pomalu, coz by svědčilo o tom neprosperujícím těhotenství........ :( To bude víkend ve stresu :( čekaní na pondělí
@biedronca to me ale moc mrzi....ani ten pozitivni test neni jistota...ja uz to take zazila...prve takova radost a pak zklamani...ja cekam menzes tak v sobotu nebo nedeli...ani nevim jak to mam cele posunute.
Dnes jsem 11dpo a necitim se tehotne
@biedronca no, jeste nehazej uplne flintu do zita. Pokud bude zitra hCG k sedesatce, tak se zdvojnasobuje. Nemohla jsi mit ovulaci pozdeji? Ze bys nebyla 16dpo, ale treba jen 13 dpo?
@letadylkokane mam ovu potvrzenou Uz, byli jsme na Iui.
Dnes 19dpo, zitra se kolem 15,00 rozhodne.Jestli hcg roste a jak..
@natlinka27 taky extra nesili že?
@biedronca no moc ne a jsem z toho nervózní
@natlinka27 tady mám zaschle testy ale tady vypadá že sílí zase
@natlinka27 Pouzivej stejnou znacku...on dr. Max ma vic barviva nez mamatest :( Pak poznas jestli testy sili!
@natlinka27 jo, bude to v pohodě.Moje zaschle...taky nic extra.Kolik jsi přesně dpo? Ja, 19dpo.Zajdi v pondělí na krev, a vis hned
@natlinka27 srovnání 14dpo a 19dpo, ja cekala taky dnes dalnice uz.
@biedronca to čekání je nekonečné....ale věřím že to nakonec dobře dopadne....
@biedronca měla bych být tak 17dpo a ve středu mám. Jít k. Dr tak tu krev asi nechám přímo na ní
@biedronca
@natlinka27
Holky, nechci vás děsit, ale podle mě jde u obou o neprosperující těhotenství. Spíš počítejte s tím, že to nevyjde. Měla jsem to jednou taky tak. hCG bylo max 60 a pak klesalo. A než do těch 60 jednotek dolezlo, byla jsem na začátku 7. týdne.
Jinak dávám svůj test 17 DPO - z tohoto těhotenství mám zdravou dcerku.
@natlinka27 Byt tebou jdu na krev uz zítra, kidne i jako samoplatce, budes vedet hodnoty hcg. A ve stredu ti je vezme znova, a HNED budes vedet vlastně jestli a jak HCG roste.
@letadylkokane Ja taky to nevidim extra nadějne...ty hodnoty jsou malé. Moc malé a 19dpo je maly duch... jedině ze by se vajíčko uhnízdilo hoodne pozdeji, nez je obvykle, treba i 10 dnů po ovulaci. Ale verim, doufam....... zítrek stejne rozhodne. Jdu na další krev, tak to bude jasné :(
Já si hlavně nejsem jistá tou ovulkou jestli byla 4.7. Nebo 8.7. Mám dlouhé cykly 35 dní tak si nejsem ničím jistá bolí mě 14 dní podbrisek nejvíc mě bolel před těmi 14ddny jako by to bylo uhnizdovani to. Mě i v noci probudilo a říkala sem si že se snad těhotná a mám citlivé prsa návaly ale nejsem si právě jistá tou ovulkou jelikož jsme se fakt teď snažili tak mohla být i déle nevím no uvidím co mě dr řekne protože testy mě už stali hafo peněz je to zbytečné nervováni a co se. Má stát se stane. 😏 Příznaky mám jako tehu a dočetla sem se i ze pokud vyjde čárka je to tehu a nemá cenu testovat dal je to kus od kusu a pár holek. Měli silnější čárku až 21,22dpo jinak měli slabé a kámoška říkala že měla celou dobu slabé čárky a teď. Má doma. Holčičku

@anetlask já měla takový test 3.7. Pozitivní a sex byl 3.7 a 6.7. Ale i potom jsme pojišťovali radši 😁 a teď se zdá že sem tehu Teda čekám do příštího týdne k doktorce aby to potvrdila