icon

Praskl kondom, sperma na pochvě. Mohla jsem otěhotnět?

valeeerie
5. led 2015

Ahoj,zaregistrovala sem se tu jen kvuli jedne otazce.vim ze sem nepatri,ale jste tu vsechny moc mile, tak sem vas chtela poprosit o radu:/.. 31.12. mi zkoncila MS a 3.1. Jsem mela se svym pritelem sex,ale praskl nam kondom.rikal ze se neudelal uplne do me,ale citila sem,jak mi to tece po pyskach.myslite ze mohu byt tehotna? Antikoncepci neberu..hrozne se bojim ze tehotna budu:(((..nevim jak bych potom dodelala skolu :(...

Strana
z5
valeeerie
autor
6. led 2015

Co by se stalo s tim mim klukem? Je nam objema 14.. my sme si nevsimli ze praskl,ale rikal ze by si netroufl se do me udelat i s kondomem.,ale jak ho vytahoval tak to nestihl a postrikal me,..
posledni MS mi zkoncila 31.12.

valeeerie
autor
6. led 2015

Ja mam ms celkem pravidelnou,posledni tri mesice vzdycky od 27. do 31.-1.

nynus
6. led 2015

@valeeerie aha takze ms skoncila 31.12 a vecer jste spolu spali ?? chapu to dobre ,tak to je nejmensi sance toho ze bys byla tehotna,myslim si ze nebudes ale tes udelej pristi tyden ju a s klukem nevim jak by to bylo ted mi pride zbytecny te strasit co by bylo kdyby bylo,ja si myslim ze tehotna nebudes 🙂 🙂 podle toho co pises o ms je fakt male procento hned den knce ms otehotnet

nynus
6. led 2015

@valeeerie to jo ja myslim ale kolik dnu od dne zacatku ms po dalsi ms v dalsim mesici kolik to je dnu

irca86
6. led 2015

@valeeerie kde jste vzali kondom? to vám to prodali?

magdalenax
6. led 2015

@valeeerie to mi stačí, děkuji

nynus
6. led 2015

@valeeerie tak jestli to bylo fakt na krajicku jak ho vyndaval jen to okoli tak to by se tam snad dostat nemelo semeno myslim

valeeerie
autor
6. led 2015

Ehm..ten den sme spolu nespali...to bylo az 3. Jaka je u tohodle pravdepodobnost?:O:(

nynus
6. led 2015

@irca86 heled ja ho taky mela ve 14 v penezence 😀

nynus
6. led 2015

@valeeerie mala 🙂 neboj fakt udelej test pristi tyden tim padem 16 a gyndare nemas vid

irca86
6. led 2015

@nynus aha, tak to já neeeee 😀

nynus
6. led 2015

@magdalenax jako na co na volani bengu tim si asi jako nepomuzete a je to kravina podle me 🤐

valeeerie
autor
6. led 2015

@nynus no,to je tak 30 dnu
@magdalenax co staci?

nynus
6. led 2015

@irca86 no jo no driv to byla trapna machrovina 😀 😀 😅

kvakuska
6. led 2015

@valeeerie hele jestli máš teď ovulaci, tak si test v sobotu nedělej, nic ti neukáže ... a nejspíš by ti nic neuklázal, ani kdyby k oplodnění došlo toho 3.1., to je moc brzy ...
... navíc takhle mladá, je možné že třeba ovulaci ani v každém cyklu nemáš, ale také je možné, že ji máš, ale velmi nepravidelnou, takže tabulky které najdeš na webu vůbec nezkoušej, tvůj cyklus je nepředvídatelný ...
... když ti není ještě ani 15, asi nemáš svýho gynekologa, že? ... ale i kdybys měla, nemůžeš mu říct, žes s někým spala ...
... do IP ti napíšu, jak zvládnout návštěvu gynekologa ... co mu říct ... ale hlavně návštěvu doktora neodkládej! 😠

nynus
6. led 2015

@valeeerie nooo tak ovulace jestli ti to neco rika mohla byt nekdy po pulce cyklu neboj se vse bude dobre zbytecne to moc hrotis ja vim ze mas stach taky bych mela a v tvym veku to resila vsude mozne ale neboj,kup test a udelej ho a pak se uvidi ale stejne si myslim ze nebude je mala sance ale nikdy nerikej nikdy nechci te teda strasit ale priste s rozumem a pockat do aspon do patnacti a pak jdi hned na gyndu a nasad antikonecpi

nynus
6. led 2015

@kvakuska rozumna odpved hura konecne nekdo kdo se jen nenavazi a nevyptava na kraviny fakt zensky teda

majkoz
6. led 2015

Zlatko, vy**r se na ty maminy tady, co Ti Tvoji situaci zhoršujou..sedni na bus, nebo na něco..zajeď do lékárny, kde Tě neznaj..kup test, při nejbližší příležitosti si ho udělej a buď nadále šťastná krásná, netěhotná..Nebo..budeš krásná mladá mamina a věř, že budeš i šťastná..ale neboj..plašíš zbytečně a ikdyby ne, máš možnost volby..toto si pak musíš vyřešit sama a ne na foru jako je toto..tady jsou všichni anonymě chytří..ale Ty ses poučila, a tak ....Zdravím Tě a přeju, aby to bylo ok

magdalenax
6. led 2015

@nynus A proč bych jako měla volat tedy podleTebe - benga, - jako policajty, nevíš, Kolik ti je let proboha, že se vyjadřuješ jak puberťačka

nynus
6. led 2015

@kvakuska jinak ale gyndar to po prohlidce stejne pozna ze uz s nekym spala

irca86
6. led 2015

@nynus 😀

valeeerie
autor
6. led 2015

@nynus nemam.
@kvakuska nemam..ale kdyz mu nemuzu rict ze sem s nekym spala,jak mu to teda vysvetlim?:O

nynus
6. led 2015

@magdalenax to je trapne 😀 😀 😀 je mi tolik na kolik se cejtim asi podle tebe a benga z bengalova nejbengalovejsi jsou pro me proste BENGA zadna policie pomahat a chranit 😎

nynus
6. led 2015

@valeeerie nooo budes muset jinak jako nevim jak mu to vysvetlis

irca86
6. led 2015

@nynus já bych řekla, že tolik kolik uvádíš v profilu, ne?? 😀

tady je to ftipné 😀

magdalenax
6. led 2015

@nynus néé, trapný byl Tvůj prvotní příspěvek, bohužel

magdalenax
6. led 2015

@nynus nebo nevm, zda prvotní, ale ten o policajtech směřovaný na mne

irca86
6. led 2015

milé dámy, myslím, že je nejvyžší čas to zabalit a jít spát....

nynus
6. led 2015

@magdalenax ja si myslim ze tvuj v tom smyslu ze je NASE povinnost to ohlasit 😀 😀 😀 bonzacko 😀 😀

valeeerie
autor
6. led 2015

Jo,dekuju moc za vsechny rady tady! Doufam teda ze to bude ok..odchazim,mejte se..🙂

Strana
z5