icon

Pravděpodobnost otěhotnění po skončení užívání hormonální antikoncepce?

29. srp 2023

Ahoj, cca rok beru HA 21+7.. v sobotu 26.7. jsem měla poslední pilulku z toho +7 (tedy poslední den ‘MS’) .. nové platíčko jsem brát nezačala, včera proběhl sex se vším všudy. Teoreticky je to 2. den cyklu. Je možné otěhotnět? Teda jasně, možné je vše.. Tak spíše jak moc je to pravděpodobné? Žádná varianta není špatně, těhotenství neplánuji, ale ani se mu nebráním, takže nemusíte psát nic o tom, že jsem se měla chránit jinak apod., byla jsem si vědoma, že nějaká pravděpodobnost toho, že otěhotním je, je mě to zajímá, jak asi velká, když je to hned po ukončení braní HA a teprve druhý den cyklu.

lencaa11
29. srp 2023

To bych řekla že ještě budou doznivat prášky řekla bych každé tělo reaguje jinak záleží hodně jak vám naskočí cyklus

sishina
30. srp 2023

Pravděpodobnost nebude veliká, ale ani nulová. V ideálních podmínkách vydrží spermie čekat na vajíčko až 5 dnů. Takže je otázka kdy přijde ovulace. Ale osobně si myslím že nejspíš těhotná nebudeš. Za 10 a pak za 14 dnů zkus test no.. 🤷🏻‍♀️

journals
31. srp 2023

Možné to je. Osobní zkušenost 😀 už 4,5 letá

autor
4. zář 2023

Je to asi 7 dnů od sexu a mně je šíleně. Motá se mi hlava, je mi na zvracení, nechutenství, bolí mě podbřišek a jsem nafouklá jak balón a furt chodím na malou. Co to? Reakce na vysazení HA? na případné těhotenské příznaky je snad ještě brzo, ne? 😅

lencaa11
4. zář 2023

Na TT je brzo tohle může bejt od vysazení nebo PMS před Ms udělala bych test 12-14 dní od sexu