Pravděpodobnost potratu. Máte s tím zkušenost?
Ahoj všem.
Měla bych na Vás dotaz, tedy budu rada, když se podělite o své zkušenosti - názory.
V roce 2012-jsem porodila zdravou holčičku, těhotenství bez problému.
V roce 2014-jsem měla první potrat a kyretaz.
V roce 2016-mimodelozni těhotenství vzali mi jeden vejcovod
V roce 2019-druhy potrat.
Nyní mi méska ms 2dny. Test pozitivní a přemýšlím, jaka je pravděpodobnost, ze se bude potrat opakovat.
Mate s tím prosím někdo zkušenost?
@marta_kovar mám obavy. Ale taky obavy to říct pritelovi, ten už nechce další dítě. Každý máme své. A já bych tedy rada ještě jedno.
@therezaa Zkus si všechno sama v sobě srovnat a sama pak uvidíš jak to chceš ty. Partner bude určitě rád tak i tak. 😊
Hlavně se tím teď netrap a když chceš, nech si to chvilku pro sebe ať se popřípadě netrápíš s jeho nesouhlasem. Ale myslím si že všechno už bude ok. 😊😊
@marta_kovar děsí mě jeho reakce. A teď ještě obavy z toho, ze by to zase skončilo špatně.
@therezaa Pokud si miminko přeješ tak to je to hlavní. Záleží zda to bylo “nehoda” a nebo jste se neúplně dobře chránili. Pak je to i jeho vina. 😊
Věř miminku, určitě si tě nevybralo jentak pro nic za nic. 😊
@marta_kovar no nechranili. Neberu ha a počítám plodné a neplodné dny a vůbec nechápu jak se to mohlo stát. No teda jsem dost stará na to abych věděla ze tato metoda není spolehlivá. Ale měli jsme nechráněný styk 5DC a mám cyklus 26dni
@therezaa Prostě osud. Miminko asi k vám vážně chce. 😊
@marta_kovar tak hlavně, aby to dopadlo dobre. Při mem štěstí jak se mi daří poslední měsíce, tak by to byl zázrak.
@therezaa Určitě to dopadne dobře. Posílám hodně sil. ❤️
@marta_kovar moc děkuji ☺️🤗
@therezaa držím palce ať to vyjde 🙂
@levandule_k snad ano
Dobrý den, taky držím pěsti ať vše dobře dopadne, kamarádka teď absolvovala vyšetření na klinice a chystá se na darování vajíček.
dobrý den, zkuste imunologii v Praze, mne pomohl MUDr. Madar z Arepimu

@therezaa Na to bych vůbec nemyslela. Jedno zdravé dítě již máš takže si myslím, že šance , že donosíš zdravé dítě je vysoká. Jinak co si pamatuji možná po 3 potratech se to v nějakém článku pohybovalo okolo 60%, že se to povede. 😊 Ale nepsalo se tam nic o tom, když už jedno zdravé dítko donosíš. Pokud máš špatnou zkušenost, lékař by ti klidně asi předepsal Utrogestan. 😊
Držím palce, tentokrát to určitě dopadne dobře.