Prázdný žloutkový váček. Máte zkušenost, že nakonec miminko vykouklo?
Zdravím všechny, už jste si tím některá prošla?
Od 6+3tt na ultrazvuku není nic vidět. Nejdřív jen dutinka, po pár dnech tedy žloutkový váček, HCG roste, ale miminko zatím pořád nikde. 🤷🏽♀️ Bolí mě prsa, mám všude samý akné, nechutenství, nemůžu jíst maso, nejde to. Váha mi jde nahoru, dolu.
Beru utrogestan 1-1-2 a píchám si clexan, protože leidenská mutace (2 potraty), potom 2 těhotenství do roka, dvě sekce. Po skoro 4 letech neplánované těhotenství, ale už jsem z toho na nervy. Od začátku mímo nikde. Už jsem připravená na všechno, ale přece jen. Stalo se to někomu, že do 8mého týdne nic a pak to mimčo vykouklo? Nebo si dávám zbytečné naděje? 🙈
Já měla 6+2tt dutinku, 7+2tt pak už srdíčko. Pokud jsi 6+3 neměla ani dutinku, tak nevím, kolik přesně jsi, ale měla bys mu dát taky trošku šanci.
Je to brzo 🤷🏻♀️ pokud nejsou potize, tak se dela utz az v 8-9 tydnu. Jako nikdo ti nezaruci ze to bude v pohode, ale 7tt je proste na srdicko jeste brzo, zbytecne se stresujes. Je to bud a nebo, ale sance je 🍀 tak hlavne klid a pockat proste
@erickaf klid . Já prázdná dutinka do 8+0 a plod se srdcem až 9+3 . Klídek a věř v dobré zprávy
@erickaf Bulovka je super . Jen mají opravdu strach o člověka . Když jsem tam byla s prázdnou bublinkou Dr z toho také byla nervózní. A pak nadšená a říká ...jeeeee ono je tam mimino . Jsou tam super a starostlivý
@vlasta1981 to je krása 🙏🏽 děkuji ♥️

A hodnoty hcg mas?