icon

Prázdný žloutkový váček. Máte zkušenost, že nakonec miminko vykouklo?

erickaf
14. únor 2025

Zdravím všechny, už jste si tím některá prošla?
Od 6+3tt na ultrazvuku není nic vidět. Nejdřív jen dutinka, po pár dnech tedy žloutkový váček, HCG roste, ale miminko zatím pořád nikde. 🤷🏽‍♀️ Bolí mě prsa, mám všude samý akné, nechutenství, nemůžu jíst maso, nejde to. Váha mi jde nahoru, dolu.
Beru utrogestan 1-1-2 a píchám si clexan, protože leidenská mutace (2 potraty), potom 2 těhotenství do roka, dvě sekce. Po skoro 4 letech neplánované těhotenství, ale už jsem z toho na nervy. Od začátku mímo nikde. Už jsem připravená na všechno, ale přece jen. Stalo se to někomu, že do 8mého týdne nic a pak to mimčo vykouklo? Nebo si dávám zbytečné naděje? 🙈

misha31
14. únor 2025

A hodnoty hcg mas?

merope
14. únor 2025

Já měla 6+2tt dutinku, 7+2tt pak už srdíčko. Pokud jsi 6+3 neměla ani dutinku, tak nevím, kolik přesně jsi, ale měla bys mu dát taky trošku šanci.

erickaf
autor
14. únor 2025

@misha31 6+4 jsem měla 9763 a o 2 dny později 14247
Včerejší odběr budu vědět až v pondělí, dnes tam můj gyndař není 🙈

erickaf
autor
14. únor 2025

@merope dutinku jsem měla, ale bez žloutkovýho váčku, až teď v pondělí se už ukázal žloutkový váček, ale bez miminka. To jsem byla na bulovce. Teď ve středu u mýho doktora stále jen žloutkový váček a menší hematom 🤷🏽‍♀️

merope
14. únor 2025

@erickaf Proč vlastně chodíš na kontroly tak často? Mě si doktorka pozvala po týdnu.

erickaf
autor
14. únor 2025

@merope protože jsem o víkendu měla velké píchání v podbřišku a jela jsem na bulovku na pohotovost a tam to takhle hrotěj. Na další kontrolu jdu v úterý

mysh_me
14. únor 2025

Je to brzo 🤷🏻‍♀️ pokud nejsou potize, tak se dela utz az v 8-9 tydnu. Jako nikdo ti nezaruci ze to bude v pohode, ale 7tt je proste na srdicko jeste brzo, zbytecne se stresujes. Je to bud a nebo, ale sance je 🍀 tak hlavne klid a pockat proste

vlasta1981
14. únor 2025

@erickaf klid . Já prázdná dutinka do 8+0 a plod se srdcem až 9+3 . Klídek a věř v dobré zprávy

vlasta1981
14. únor 2025

@erickaf Bulovka je super . Jen mají opravdu strach o člověka . Když jsem tam byla s prázdnou bublinkou Dr z toho také byla nervózní. A pak nadšená a říká ...jeeeee ono je tam mimino . Jsou tam super a starostlivý

erickaf
autor
14. únor 2025

@vlasta1981 to je krása 🙏🏽 děkuji ♥️