icon

Před MS negativní test. Když nepřišla, tak pak pozitivní

petruska234
5. led 2015

ahoj holky. Stalo se některé z vás, že jste před očekávanou MS měli test negativní, a když MS nepřicházela, tak potom pozitivní?

petrusew
5. led 2015

Já ano, v den ms negativní a za čtyři dny slabá čárka, která sílila. U prvního jsem měla těhu test pozitivní už v den ms.

tristizia
5. led 2015

@petruska234 Já jsem ten případ a mám obavy, aby vše bylo ok, když tak pomalu roste hcg...MS měla přijít 21.12. a druhá čárka se zjevila až 27.12. (předtím testováno 24.12. a nic nebylo, možná už 25. ano, ale to nevím, pač test byl pak až toho 27.)

petruska234
autor
5. led 2015

Nevím no..já jsem si dnes zkoušela test a nic, tak zkusím počkat do MS. Mám takové divné bolení břišních svalů ale nic moc bolestivého..

svetlanap
5. led 2015

Já se taky hlásím do party 😀 Asi dva dny před MS nic, pak bolesti jako před MS, ale nepřišla a pak pozit. test a dneska mi z toho vedle spinká třítýdení chlapeček

aakashaa
5. led 2015

Ja den pred ms nemela vubec nic a teprv po 3 dnech vynechani byl slaby duch. Porad jsem cekal, ze ms dorazi, orotoze bricho bolelo, ale nejakym zpusobem jsem citila, ze je neco jinak 🙂

kata1988
5. led 2015

V den MS sněhobílo, o 4 dny později pozitivní test, žádný duch 😉

nonacek
5. led 2015

@kata1988 tak to gratuluji😉💋💋💋

palomitacheca
5. led 2015

@petruska234 ja to tak mela u dcery. V den ocekavane MS test negativni, tak me to zkalamalo, byla jsem si temer jista, ze to vyslo... o tyden pozdeji MS porad nikde a test pozitivni. Zpetne jsem koukala, ze jsem mela ovulaci pozdeji, tak to test asi nemel sanci zachytit.

kata1988
6. led 2015

@nonacek v pátek jdu na kontrolu, srdíčko snad bude, jinak mě bude čekat špitál, jsem v 9.tt 😅

nonacek
6. led 2015

@kata1988 hm.. tak to jsme na tom úplne stejně ,také jdu v patek na gindu a také doufám,že 💖 už bije....