Předčasná menstruace, nerozhodila cyklus injekce?

bledule24
12. čer 2017

Ahoj holky chtěla bych radu,sice jsem už máma dvou synů ale tohle se mi ještě nestalo.Minulý měsíc jsem si myslela že jsem těhotná všechny příznaky tomu nasvědčovaly ale test byl pořád negativní,takže jsem zašla na gyndu a tam mi řekl.ze mám cystu.proto ty příznaky a píchl mi injekci,za tři dny jsem dostala menzes.Ale ted ktomu problému co mám ted zase mám příznaky těhotenství dokonce mi i rostou prsa ale dnes jsem dostala měsíčky po 20 dnech a to je to divné vždy jsem to dostávala po 27-28 ale nikdy né po 20 dnech.Je to spíš jen takový špinění ale myslím si že se to rozjede tak se ted bojím jestli ta injekce co jsem dostala minulý měsíc nějak nerozdila cyklus stalo se to někomu z vás?A druhá otázka ještě je zda můžu být těhotná a mít měsíčky

apple_tree
13. čer 2017

Muzes mit menstruaci, i kdyz jsi tehotna, pokud mas pochybnosti, udelej si test. S injekcema zkusenost nemam, ale myslim, ze vzdycky je to nejaky zasah do tela, takze si myslim, ze to mohlo zpusobit i to spineni.

bledule24
autor
13. čer 2017

děkuju za radu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru