Pregnyl, jak dlouho se objevuje falešně pozit. výsledek?

lkal
11. lis 2014

Ahoj, chci se zeptat jestli nemáte nějaká zkušenosti, jak dlouho po injekci Pregnylu se mi může objevovat falešně pozitivní výsledek? První test jsem si dělala třetí den po Pregnylu, hned tam byly || - tak to je jasné, že byly z toho, pak jsem si dělala test další den, kde už nebylo nic no a dneska 6.den je tam zase slabá druhá čárka? Tak nevím... Teda vím, že mám asi počkat ale když ono se to nedá, moc si to přeju a jsem hrozně zvědavá 🙂

vanilkacka
11. lis 2014

@lkal Ahojky,ja mela 12. den po Pregnylu slabe pozitivni test.Myslela jsem si,ze je to jeste Pregnyl, ale druhy den carka zesilila 🙂 V jinych cyklech carka slabla postupne a vetsinou byl test uplne bily 8. - 10. den po Pregnylu. Zkus udelat stejny test zase za 2 dny, kdyz bude silit, tak to vypada nadejne.

lkal
autor
11. lis 2014

@vanilkacka děkuji za slova naděje 🙂 k tomu mám ještě od pondělí Utrogestan - ten by neměl mít na test snad žádný vliv 🙂

evcann
12. lis 2014

@lkal už třetí den po Pregnylu test jo? tak takhle zvedava nejsem ani já a to si myslim, ze jsem dost :D, do 10 dne to muze byt Pregnyl, ale nekdo rika, ze i 12 den mel jeste Pregnyl. Bohužel chapu, ze je to desny, sama to prozivam, ale musime vydrzet.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru