icon

Přibližně 7-14 dní zpoždění, tt negativní. Měl také tak někdo?

misa67
24. kvě 2021

Ahoj holky, mám dotaz, poslední 2 měsíce mám jinou delku cyklu. Ale poslední ms byla 12.4.-16.4.
Kdybych měla hodnotit podle předcházejícího cyklu tak bych teď měla 7 den zpoždění.
Pokud podle průměru tak 14 dni.
Měly jste to také nějaká takto? Testy mám zatím negativní, i když 18.5. Mi přišlo ze tam byl slabý duch.
Objednána jsem na gyndu v patek, jen mne zajímají třeba vase zkušenosti☺️☺️

Strana
z2
monib66
24. kvě 2021

Já jsem teď 15DPO a MS nikde. Testy taky negativní. Přitom jindy mívám MS po 11dnech od ovulace. Pokud nepřijde menstruace do týdne budu se objednávat k doktorce.

andycr
25. kvě 2021

Dnes jsem 49 DC a byla jsem zrovna ráno na vyvolavačce. 🤷 Může se to prý občas stát, když se to bude opakovat, dá mi nějaké léky.

misa67
autor
26. kvě 2021

@andycr aha, tak uvidíme, Dekuju, já jdu k Dr v patek, tak jsem zvědavá :/

misa67
autor
26. kvě 2021

@monib66 taky většinou mívám ms pravidelnou, častěji se stane ze ji dostanu dříve. Max týden zpozdenou. Ale teď pořad nic tak rikam ze třeba cvičení nebo sex to urychlí, to mi vždycky pomohlo a ono pořad nic tak jsem znervoznela 😄

misa67
autor
26. kvě 2021

@andycr tady je ten první test tak nevím

andycr
26. kvě 2021

@misa67 vidím ducha. Snad duu ani nepřijde 🍀😊

misa67
autor
26. kvě 2021

@andycr to jsem rada ze nejsem slepá 😄🤭 ale jak je možné ze pak 2 papirkove a jeden digy clearblue byly negativní?:/

andycr
26. kvě 2021

@misa67 a kdy sis dělala poslední test? Pokud jsou i teď negativní, tak to byl asi vadný test nebo to mohla být cysta.

misa67
autor
26. kvě 2021

@andycr poslední test jsem dělala v sobotu večer. 5.5. Jsem byla na kontrole po měsíci, kdy jsem byla v dubnu. Našel mi tam malou cysticku, ale říkal ze to nemá vůbec žádný vliv, ze tam nevadi a nic mi neudělá. :/

andycr
26. kvě 2021

@misa67 tak zkus test. Není nic jednoduššího než vyloučit těhotenství. Nemusela to být cysta 😉

misa67
autor
26. kvě 2021

@andycr zítra rano si mám v plánu dělat. Na jednu stranu už jsem se s pravděpodobným tehu zžila, tak snad nebudu moc zklamaná kdyby to nic nebylo😄

andycr
26. kvě 2021

@misa67 tak dej zítra vědět 😊🍀 budu držet palce.

misa67
autor
26. kvě 2021

@andycr Dekuju moc, hned rano tu nápisu🌸♥️

misa67
autor
27. kvě 2021

@andycr tak je úplně čistě snehobily😏

andycr
27. kvě 2021

@misa67 škoda. 😞 Tak to bude nějaké zpoždění jako mám já no. Dnes 51 DC.

misa67
autor
27. kvě 2021

@andycr a myslíš si ze vážně nejsi těhotná? Cetla jsem ze žena muže mít nízkou hladinu hcg a nemusí se to v moci projevit klidně i po dobu par mesicu :/ ale to jsou asi minimální případy :/ možná to bude stresem, i když se mi ze stresu nikdy ms neopozdila a vždy sex nebo cvičení pomohlo ms přivolat, případně diky tomu prisla dříve 😏

monib66
27. kvě 2021

Dnes 18DPO, MS nikde, test snehobily 😴 Achjo, takže v pondělí k doktorce...

misa67
autor
27. kvě 2021

@monib66 soucitim s tebou:/ mrzi mě to, ale třeba budes vyjimka, držím ti palce. Já jdu zítra na půl 12

monib66
27. kvě 2021

@misa67 tak držím palce, napiš pak jak jsi dopadla 🍀

misa67
autor
27. kvě 2021

@monib66 určitě, ty pak taky🌸 u mě to bude určitě posunutí kvůli stresu, i když se mi to nikdy nestalo v takové délce :/ ale uvidíme

andycr
27. kvě 2021

@misa67 hele může nemusí, spíš si myslím že nejsi. Respektive jestli víš kdy byla ovulace a už je víc jak 24 dní po ní, test by měl ukázat. Pokud nevíš kdy byla, tak klidně mohla proběhnout nedávno a je brzy nebo proběhne. Nebo, což je nejpravděpodobnější, že se jedná o anovulační cyklus a ovu nebude vůbec, proto dlouhý cyklus.
Někdy se to stává každé, je to běžné, několikrát v roce.
Já čekám po vyvolavačce kdy dorazí. Stres taky u nás nebyl, naopak. Máme kolem domu tolik práce že nevím kudy kam 🤷

monib66
27. kvě 2021

@misa67 já zažila už dlouhé cykly. Po prvním porodu byla délka cyklu 43dni. Ale délka lutealni fáze byla vždy kolmé 11-12 dní. No dnes už je to 18 dní 😴 A to to včera vypadalo nadějné, když teplota klesla, tak jsem natěšená ráno šla na malou a ono nic...

misa67
autor
27. kvě 2021

@monib66 mas to hezky sepsane, já to tedy tak nezkoumam :O

misa67
autor
27. kvě 2021

@andycr tak uvidíme, zatím se mi to nikdy nestalo tak mě to překvapuje. Vše je jednou poprvé 🤭

andycr
27. kvě 2021

@misa67 mě taky ne 🤣

misa67
autor
27. kvě 2021

@andycr tak teď jsem byla na wc a výtok byl slaboucce ruzove zabarvený, tak už to asi přišlo 🙈

misa67
autor
27. kvě 2021

@andycr akorát teda nevím, zda jít zítra k doktorovi, asi se rozhodnu rano podle toho jestli se to rozjede. Jen nevím zda tam mužů jít když by se to nerozjelo a byl to proste jen růžový hlen

monib66
29. kvě 2021

@misa67 byla jsi včera u doktorky? Já dnes už 19DPO a MS nikde, tak v pondělí se objednám k doktorce 😴

misa67
autor
29. kvě 2021

@monib66 já to dostala ze ctvrtku na patek, takže jsem to zrušila😄 držím palečky, co testy?? Dělala sis?

andycr
29. kvě 2021

@misa67 tak fajn že dorazila. Já stále nic 🙈

Strana
z2