Přibližně 7-14 dní zpoždění, tt negativní. Měl také tak někdo?
Ahoj holky, mám dotaz, poslední 2 měsíce mám jinou delku cyklu. Ale poslední ms byla 12.4.-16.4.
Kdybych měla hodnotit podle předcházejícího cyklu tak bych teď měla 7 den zpoždění.
Pokud podle průměru tak 14 dni.
Měly jste to také nějaká takto? Testy mám zatím negativní, i když 18.5. Mi přišlo ze tam byl slabý duch.
Objednána jsem na gyndu v patek, jen mne zajímají třeba vase zkušenosti☺️☺️
Dnes jsem 49 DC a byla jsem zrovna ráno na vyvolavačce. 🤷 Může se to prý občas stát, když se to bude opakovat, dá mi nějaké léky.
@andycr a myslíš si ze vážně nejsi těhotná? Cetla jsem ze žena muže mít nízkou hladinu hcg a nemusí se to v moci projevit klidně i po dobu par mesicu :/ ale to jsou asi minimální případy :/ možná to bude stresem, i když se mi ze stresu nikdy ms neopozdila a vždy sex nebo cvičení pomohlo ms přivolat, případně diky tomu prisla dříve 😏
Dnes 18DPO, MS nikde, test snehobily 😴 Achjo, takže v pondělí k doktorce...
@misa67 hele může nemusí, spíš si myslím že nejsi. Respektive jestli víš kdy byla ovulace a už je víc jak 24 dní po ní, test by měl ukázat. Pokud nevíš kdy byla, tak klidně mohla proběhnout nedávno a je brzy nebo proběhne. Nebo, což je nejpravděpodobnější, že se jedná o anovulační cyklus a ovu nebude vůbec, proto dlouhý cyklus.
Někdy se to stává každé, je to běžné, několikrát v roce.
Já čekám po vyvolavačce kdy dorazí. Stres taky u nás nebyl, naopak. Máme kolem domu tolik práce že nevím kudy kam 🤷

Já jsem teď 15DPO a MS nikde. Testy taky negativní. Přitom jindy mívám MS po 11dnech od ovulace. Pokud nepřijde menstruace do týdne budu se objednávat k doktorce.