icon

Příznaky po nechráněném styku: Může jít o těhotenství?

zabka150
30. srp 2022

Ahoj, před týdnem jsem měla nechráněný sex (měla jsem plodné dny), po 5 dnech mě začalo píchat v pravém boku, nedávala jsem tomu moc pozornosti. Ale bolest přetrvává a přidala se k tomu i bolest zad jak kdybych měla dostat menstruaci. Do toho jsem měla včera zvýšenou teplotu a cítila jsem jak mi pulzují vaječníky (snad chápete). Nemám vůbec chuť k jídlu a měla jsem i pocit na omdlení a mám náhlé změny nálad. Ale přijde mi brzy mít první příznaky 5 dní po styku a další po 2 dnech. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za odpovědi.

jjasmina
30. srp 2022

@zabka150 není to hlavně ani možné 5 dní po styku 🤣

linda94
30. srp 2022

5 dní po styku příznaky? to určitě ne, když jsme se snažili o první dítě, tak jsem na sobě cítila příznaky každý měsíc, ale v měsíc, kdy jsem otěhotněla, jsem to na sobě poznala až tak kolem 10 DPO, předtím mi byla jen zima, ale to můžeš přičítat čemukoli, pak se přidala bolest zad a prsou, že jsem nemohla ani usnout a 12 DPO jsem si udělala test a byla jsem si jistá, že jsem těhotná.

vikysek0987
30. srp 2022

@zabka150 Viděla bych to na doznívající ovulaci,popřípadě na ovulaci samotnou a PMS...Ale příznaky spojené s těhotenstvím určitě neeee.....

lencaa11
30. srp 2022

@zabka150 spíš na OVU to vypadá

sirinfirst
30. srp 2022

Může být cítit nidace, já si všimla jedné z pěti 🙂

krisstina93
30. srp 2022

I kdybys těhotná měla být, tak je brzo. Spíš se moc pozorujes.

princezna19
30. srp 2022

To jsem měla i já, pak jsem udělala za týden test a byl tam duch. Teď jsem 7+1

pepickovapavlinka
30. srp 2022

Nesleduj se tak.Taky jsem to dělávala a MA vždy přišla.A když jsem otěhotněla prvním příznakem byly zvětšená a nafouklá prsa a ještě ten den pozitivní test