Příznaky raného těhotenství nebo splašené hormony?
Vitam mile damy, mela bych na Vas otazku... Mam nepravidelnou menstuaci 26-28dni/cyklus. Naposledy jsem mela MS 27.-30.12. (nikdy to netrvalo tak dlouho) stale nedorazila. TT jsou negativni, boli me obcas bradavky, jela jsem 1den ciry hnedy vytok a jednou me bolelo v podbrisku, prislo to asi 3-4 za chvili to odeslo, ale bolelo to vice nez pri MS. Antikoncepci nepouzivam. Myslite, ze bych mohla byt tehu? Dekuju za rady, typy a nazory. 😊😌
@noname9 nechraneny styk = možné tehotenstvo....skús testovať o pár dní z ranného moču...
@noname9 cyklus 26-28 dní je krásně pravidelný.. kdybys byla těhotná, myslím si, že TT už by to ukázal (ale samozřejmě je možný že ne..). Pokud jsi takhle blbla s HA, spíš sis rozhodila cyklus.. pokud máš strach, zajdi k lékaři, ten ti řekne víc.. ale já osobně si myslím, že těhotná nejsi..
Potřebovala bych poradit :D nevím si rady 18.12 jsem měla s přítelem nechráněný sex a od nového roku je mi zle jako bych byla těhotná (mám už 15 měsíčního syna) je mi na zvracení ,jsu citlivá na vůně,pořád mám na něco chuť ,všechno mě bolí ,poslední týden mi vytíká z levého prsa něco jako kolostrum a příjdu si nafouklá .. Menstruaci jsem měla naposled v prosinci a od té doby nic ,až teď o víkendu jsem začala špinit a bolí mě v podbřišku .Když jsem si dělala těhotenské testy tak byly negativní 🙂 Můžu být těhotná ikdyž byly testy negativní ?? Když sem čekala prvního syna tak sem to poznala hned :D
Zboznujem taketo otazky no clovek sa ozve a su na neho ako supy.jednoducha odpoved pane boze smer gynekolog

Nejsem doktor ani těhotenský test 😄 ale ze zkušenosti....... Při prvním těhotenství se mi nedostavila ms. Když byl její čas tak mě bolelo břicho jako bych ji měla, byla sem nafouklá ale nic víc. Protože jsem chvíli před tím brala HA tak jsem si myslela že mám jen rozhozený cyklus. Ale pro jistotu jsme si druhý den "menstruace" a pak týden po ní dělala TT a oba negativní. Kdyz ale nafouklé břicho neustupovalo tak jsem zašla k doktorce že mi to ta HA asi rozhašila ať mi pichne vyvolavku a ona že sem těhotná. 😄 Jenže nedávno se mi stalo to samé a nakonec MS přišla. ...... nejhorší je prostě čekat a nevědět ale nic jiného se asi dělat nedá. Leda můžeš třeba za týden test zopakovat, jinou značku třeba. A buď počkat do dalšího termínu MS nebo zajít k doktorce. Víc a konkrétněji ti asi nic nepovím 🙂