Příznaky raného těhotenství? Permanentní vzrušení, zima
Ahoj děvčata, jsem tu nová, tak ani nevím, jak vás mám oslovovat, psát "holky" ze mi zdá nějaké divné...🙂
Mám na vás otázku - měla jste některá v době toho úplně nejranějšího těhotenství nezvyklý pocit, jako byste byly permanentně vzrušené..? Píši to takhle na rovinu jak to leží a běží - čekám každým dnes měsíčky, ale tajně doufám, že nepřijdou. Prozkoumala jsem všemožné diskuse, ale takhle konkrétní dotaz a odpovědi na něj jsem nenašla. Před menzes mě vždy bolí prsa, píchá mě v podbřišku, atd., atd... Tentokrát to je obdobné, až na ten pocit, že byste se milovaly, až byste brečely!!!🙂) Pomoooooc!!! Jo a také mi několik dnů po sobě byla před usnutí taková divná zima, nestačily mě ani dvě deky... Také pocit, který úplně neznám. Tak nevím, co si o tom mám myslet. Zřejmě se jedná jen o "nové" [[https://www.modrykonik.cz/snazime-se/priznaky-tehotenstvi/ | příznaky premenstr. syndromu]], ale stejně mi to vrtá hlavou. Možná to za chvilku dostanu a bude vymalováno.... Ale stejně zajímají Vaše názory a zkušenosti.🙂) Předem vám moc děkuji!!!! Mia
@mia711 Tak to libido nemám tak, jak píšeš, nicméně jsem se musela smát, jak tělo funguje, protože jsem věděla, že mám ovulaci, že je třeba pro to něco udělat a najednou mi manžel přišel tak nějak přitažlivější(asi to příroda tak zajistila 🙂. No, jinak, učinili jsme tři pokusy při ovulaci a já jsem se snad od rána po druhém pokusu(pokus zní fakt hrozně🙂 cítila jinak- cítím celkem bolestivě podbřišek, ačkoliv při ovu mě tlačí vždy jeden vaječník, byla jsem malátná, unavená - jasně, pak začalo pršet, takže asi změna tlaku venku. Nechci se upínat k tomu, že by se mi v mém věku podařilo otěhotnět první měsíc, ale cítím se jinak, což u prvního těhotěnství vůbec neznám, tak jsem si udělala test a byla jsem už šest týdnů těhotná.
Ahoj holky, děkuji vám moc za vaše zkušenosti, bohužel jsem to dnes dostala 😒 No nic, asi to tak má být. Gratuluji všem, kdo mají na testu chtěné dvě čárky - užívejte si to!!!
Mia.

Zalezi jak ranne tehotenstvi myslis. Ja tehotenstvi zjistila presne ve 4+1tt a krome testu,na kterem byli dve carky jsem nezpozorovala nic.