Příznaky těhotenství 3 dny před menstruací?
Ahojky holky chci se vas zeptat poslední MS jsem mela 26.8 mam to dostat Cca příští tyden v úterý. Boli me prsa, nemůžu se dospat, výtok a nafoukle břicho a je mi spatne ma prosim nektera z vas zkušenosti ze to muze byt tehu? Moc diky za příspěvky
@misule999 No musim rict, ze treba mne nikdy neboleli prsa ale ted jsem 4 nebo 5 DPO, a takove veci co mne se dejou nepochopim, citim kazdy smrad, veskery pachy co normalne nejsou citit, az tak ale ze se mi z toho dla spatne, boli mne prsa pouze na dotek, bricho se mi tedy nenafukuje a jsem brutalne unavena z postele se sukam 3 hodiny uz posledne tri dni a ne a ne se probrat, jinak v poho, uvidime za 5 dni treba to vyjde a jsem tehotna 🙂 a treba ty taky, drzim palecky
@misule999
Ahojky musím rict ze co se tyče pachů tak to je maras a co se mnou dělají hormony bud se rozbrecim a nebo se smeju a sním na co přijdu, vždycky pred menstruaci jsou nejake příznaky ale tohle je o dost silnější připadám si jak pako 😀 Moc diky taky doufám ze to vyjde uvidime v úterý 🙂 tobe taky držím palečky . 🙂
@misule999 ahojky,jsem na tom dost podobně 🙂 ms má taky ne-přijít v úterý a bolí a svědí mě prsa,občas píchne na obou stranách podbřišku na střídačku a teda celej týden sem na zabití,nálady jak na houpačce,ale jinak nic zvláštního,snad jediný že mě vždy před ms už tak týden bolí břicho a záda a teď nic.No každopádně sem nevydržela,dělala test v pátek,tam nic a dnes a malinkej dušík,ale pěkně růžovej a v limitu.zatím tomu nevěřím bo něco podobnýho se mi stalo minulej měsíc,ale teda s jiným testem a až po limitu,ale přesto,takže uvidím co zítra a v úterý testy a hlavně aby v úterý ta mrcha už nedošla 😅 držím nám palce holky!
Ja moc doufám ze to vyjde i kdyz to jeste neplanujem aktivně byli by to super tt jsem si dělala vcera a nic podle me zkusím jeste zitra a uvidime jak v úterý doufám ze mrska nedorazí taky nam držím pěsti baby a pak napište 🙂
Vypadá ze je to tam moc držím palečky 🙂
Tak snad to vyjde moc držím palečky 🙂 ja zatím test negativni uvidime jestli přijde 😀
Moc gratuluju.Koukam,ze nejsem jedinej "blazen" s tema testikama..clovek se boji aby ty carky nezmizely 🙂 Preju at je vse v poradku
To verim..clovek ty testy furt kontroluje 😀. Kdy jdes na kontrolu k dr.? Ja jsem se pred tydnem objednala k dr. na obycejnou prohlidku,tak ji musim zavolat,ze zmena 🙂 a asi to i posunout,aby bylo uz neco videt 😉
Holky a bolely vas na zacatku tehotenstvi zada? Me hrozne boli, ale MS se zatim nedostavila (mela se dostavit vcera), ale bojim se testovat abych nebyla zklamana :D
Urcite muzem 😉 ty nebo ja?😉
To uz urcite bude videt,pri minulem těhotenství jsem byla 6+něco a taky uz bylo vse videt
@karlajasmine mě bolí na začátku MS záda. Ale jestli se nedostavila, tak já bych to zkusila 😉 Buť to klaplo, nebo ne, ale čekáním tomu nepomůžeš. Já čekám MS příští úterý, strááášně se mi to vleče 😀
@girafka me to prave hrozne blbne,kdyby ti to neslo tak to udelam z domu pak z pc 😉
@karlajasmine to uz testuuuj 😀

@misule999 Nechci tě zklamat, ale toto jsou moje klasicke premenstruační příznaky... 😒