Příznaky těhotenství?

anya__h
14. kvě 2016

Holky,
omlouvám se, že zakládám diskuzi na podobné téma jako mnohé další.
Vím, že mi nenahradíte těhotenský test, ale jako na potvoru jsem na víkend odjela k rodičům na vesnici, kde si test nekoupím. Předem říkám, že se o těhotenství nesnažím, tedy příznaky si nevsugerovávám.
Zhruba pět dní mám opožděnou menstruaci, cca týden hustší bílý výtok. Ve čtvrtek se k tomu přidaly jakoby MS bolesti, ale MS nikde, včera mě začalo bolet v kříži a jsem hrozně nafouknutá. Těhotenský test jsem si dělala ve středu, den po očekávané MS, negativní, ale mohlo být klidně ještě brzy. Bolesti v kříži a podbřišku se spíš stupňují. Vím, že všechno to mohou být příznaky těhotenství a klidně i něčeho jiného, jde mi spíš o to, pokud by to skutečně znamenalo těhotenství, zda není něco špatně - například ta bolest břicha a zad. Co myslíte?
Dík!
a.

sukynecka01
14. kvě 2016

@anya__h 🙂 pockej na pondělí a zkus test 🙂 ja se nejak nesnažila nechala sem tomu volny průběh a pak sem ani priznaky nemela,ale dva dny pred ms sem si rekla citim se divne jinak priznaky ms a jsem nekuřák a mela chut kourit a bum

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru