Holky,
omlouvám se, že zakládám diskuzi na podobné téma jako mnohé další.
Vím, že mi nenahradíte těhotenský test, ale jako na potvoru jsem na víkend odjela k rodičům na vesnici, kde si test nekoupím. Předem říkám, že se o těhotenství nesnažím, tedy příznaky si nevsugerovávám.
Zhruba pět dní mám opožděnou menstruaci, cca týden hustší bílý výtok. Ve čtvrtek se k tomu přidaly jakoby MS bolesti, ale MS nikde, včera mě začalo bolet v kříži a jsem hrozně nafouknutá. Těhotenský test jsem si dělala ve středu, den po očekávané MS, negativní, ale mohlo být klidně ještě brzy. Bolesti v kříži a podbřišku se spíš stupňují. Vím, že všechno to mohou být příznaky těhotenství a klidně i něčeho jiného, jde mi spíš o to, pokud by to skutečně znamenalo těhotenství, zda není něco špatně - například ta bolest břicha a zad. Co myslíte?
Dík!
a.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
@anya__h 🙂 pockej na pondělí a zkus test 🙂 ja se nejak nesnažila nechala sem tomu volny průběh a pak sem ani priznaky nemela,ale dva dny pred ms sem si rekla citim se divne jinak priznaky ms a jsem nekuřák a mela chut kourit a bum