icon

Příznaky těhotenství: Je možné, že se něco děje?

kolka01
20. pro 2022

Zdravím všechny, s přítelem se půl roku snažíme o mimčo a zatím neúspěšně (ano, pro někoho je půl roku málo). Přítel byl na vyšetření, jestli je všechno v pořádku, a je. Já byla u gyn, a taky vše v pořádku. Doktorka mi předepsala Utrogestan a brala jsem ho zatím 2 cykly. Vždy mám ms pravidelnou, nebo o pár dní déle, je mi strašně špatně, mám dva až tři dny neskutečné křeče v břiše, že ani prášek nezabírá a 10 dní před mě vždy strašně bolí prsa. Nejdříve den dva špinění, pak dva dny strašně silné krvácení a trvá to tak 6 dnů. Tenhle měsíc jsem dostala ms o pár dní dříve, prsa vůbec nebolí, jen citim, že jsou větší a plnější, břicho mě skoro vůbec nebolelo a ms je taky jiná. Začátek hnědé špinění (jako u každé ms), pak den silnější a dneska je druhý den a přijde mi, že to končí. Je to o dost slabší a probíhá to úplně jinak. Tenhle měsíc mě od poslední ms bolí podbřišek a měla jsem celý ten měsíc hustší bílý výtok, až do pár dní před touhle ms. Myslela jsem si, že jsem nastydlá, ale nepřišlo mi. Abych měla takový výtok celý měsíc v kuse se mi nestalo… Test jsem si dělala 4 dny před očekávanou ms (tedy 2 dny před tím, než jsem to dostala dříve), a byl negativní.
Myslíte si, že je možné, že se něco děje? Nebo je to vcelku normální? Děkuji za názory 😇😇😇

lencaa11
21. pro 2022

@kolka01 řekla bych že je to normalni tělo si jede svoji cestu asi bych dala si vytaminy na podporu poceti dělala ovu testy a milovala se kdy je chuť a čas ☘️☘️

kolka01
autor
21. pro 2022

@lencaa11 to děláme i tak, ale mít ms, místo bolestivého týdne a v silném měřítku, jen dva dny a slabě bez bolesti je divné 🤔

lencaa11
21. pro 2022

@kolka01 tak jedině počkat pár dní a vyzkoušet test když bude negativní tak prostě tělo muze obcas procházet hormonálními změny tělo není stroj někdy se stane že je Ms jiná může to bejt i třeba cysta ,hormony ,stres ,atd...

kolka01
autor
21. pro 2022

@lencaa11 taky možné, každopádně počkám pár dní, zkusím test a uvidíme. 😇 děkuju za odpověď😇

janule0123
23. pro 2022

@kolka01 a nemůže v tom dělat hokej třeba ten utrogestan? Ze to pak funguje trosku jinak …

berushe14
24. pro 2022

Tohle děla utrogestan. Presne co píšete.