icon

Příznaky těhotenství: Je nevolnost a krev na toaletě důkazem?

19. kvě 2024

Zdravím 🙂 Jsem 11 DPO. Včera a předevčírem jsem měla večerní nevolnost (pouze žaludek na vodě a pocit blivna) a dnes jsem při použití toalety jednou měla na papíře slabounce krev. Je možné, že se jednalo o uhnízdění? Zároveň je asi blbost ta nevolnost co?

lujhu
19. kvě 2024

Takový nevolnosti mívám každý měsíc a nikdy jsem těhotná nebyla 😄, spíš naopak když my nic nebylo tak jsem byla ,

maja050812
19. kvě 2024

Takhle začínalo moje první těhotenství. Par dni před MS citliva prsa, nevolnost. Jedno odpoledne jsem šla na wc a měla jsem na kalhotkách svetle cerveny hlen a říkala jsem si tak zase nic už jsem si říkala ze mi menstruace přišla dřív ale nic se nerozjelo naopak spineni trvalo dva dny a konec udělala jsem si test a byl pozitivní. U druhého těhotenství me nevolnost dokonce probudila zvracela jsem a bylo opravdu zle říkala jsem si jestli jsem neudělala dietní chybu… no ale nedalo me to a udělala jsem si test a byl pozitivní. Takže ano možné to je možná bych zkusila i test. Ještě chci říct ze ja jsem si nikdy nedělala tehu test v den mesicku nebo ze bych zaznamenala zpoždění. Vždy to bylo ještě před termínem menstruace