Příznaky těhotenství. Mám znovu zkusit těhotenský test?
Ahoj,
Ve čtvrtek jsem trochu špinila a čekala že přijde klasicky ms (v sobotu den předpokládané ms). Ms nedorazila, bolí mě prsa, od včera mě pálí žáha, dneska celý den kovová pachuť v puse, pobolívá mě semtam břicho (ale ne tak jako při ms).
V práci jsem lítala skoro každou půlhodinu na záchod a to jsem toho moc nevypila.
Test dělán dnes odpoledne a sněhobílý. Mám zkusit ráno znovu nebo je to zbytečné?
Pes je na mrtvici, nehne se ode mě na krok a stále mi pokládá hlavu na břicho.
@klokanka31 koupila jsem jich naštěstí víc - zásoba se vždy hodí :D
Zkusím tedy zítra, případně když nedorazí ms tak pak za pár dní další
@evunka27 letos v unoru jsem mela presne pocity.. i zvetsene prsa, zpozdeni atd.. pak jsem dostala z niceho nic ms a nic.. Blbnuly hormony.. Otehotnela jsem v srpnu a nemela jsem ani jeden priznak 😀 Takze muze byt i nemusi. Kazda to mame jinak 😉 Kazdopadne uvidis..Mas zpozdeni jen dva dny..ja kdysi mela zpozdeni mesic kvuli dovci. Mam panickou hrůzu z létání. Ms jsem nedostala..po týdnu jsme leteli a dovcu, a dostala sem ji az tyden po 14 denni dovci.. Taky uz jsem myslela a nic.. Muze byt i stres, unava, vycerpani..cokoli. Pockej do konce tydne a zacni resit zacatkem příštího tydne 😉
@evunka27 Jinak já to měla jako ty, jeden den slabé špinění, ale pak nic. Test negativní, ale pak po pár dalších dnech už dálnice 🙂 a já teda k tomu měla silné bolesti v podbřišku a v kříži.
@klokanka31 cca kolik dní? 🙂 jsem nedočkavec :D
@evunka27 Myslím že tak týden...🙂
Jen pro info holky - dnes test negativní, ms v nedohlednu, začíná mi být čím dál divněji :D tak zkusím za 2-3 dny zas
@evunka27 držim palce🙂
@evunka27 je divný, že bys měla těhu příznaky a testy negativní.....myslím, že těhu to nebude.

@evunka27 Možné by to bylo...Zkus za pár dní znova test 🙂