Příznaky těhotenství nebo jen faleška?
Ahoj holky chci si vás zeptat jaké byli vaše první příznaky ? Je možné že žena která je těhotná a neví o tom nemusí mít ty příznaky ? Nebo když je žena těhotná..udělá si 2x tt a vyjdou dvakrát po sobě negativní....stalo se vám to ? Jsem v nesnázích☹
Jedinej muj priznak byl, ze se mi motala hlava a jednou jsem omdlela. Prvni 3 testy negativni, ale delala sem je pred tim co se mela dostavit ms.
A jak dlouho jsi to už nedostala? Příznaky mít nemusíš, každá to snášíme jinak...ale testy by měly být pozitivní, jinak asi těhotná nebudeš...
Tak já neměla žádný příznaky , test jsem si udělala až asi když jsem to nedostala 10 dní. Myslela jsem si že těhotná nejsem měla jsem nepravidelnou menstruaci takže těch zklamání bylo hodně. A šup test pozitivní. Jinak jakmile byl test negativní tak těhotná jsem nebyla - test mi nikdy nelhal.
Ahojik. Jak to zak čtu myslíte že se dají brát jako příznaky tyto blbinky?
V podbřišku pocit jako před ms a takové jako by napnute prsa,větší hlad? Dobrala jsem antinu 1.12. ....3 začala ms a v plodnych dvech i před byl koitus s výplní....(14-18.12.) Na test je brzo jeste. Navíc nevím zda je možné aby se zdařilo tak krátce po vysazení antiny( yasminelle)......jaký na to máte prosím názor?
Ja mela jen neskutecnou bolest prsou... a hned od zacatku jsem mela problemy s jizdou v aute. Pozitivni test jsem mela az 17 dni po oplodneni. ☺️

Měla jsem umocněný čich, bolely mě prsa jinak než před ms a měla jsem návaly tepla.