Příznaky těhotenství po 5 dnech?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Jestli je možné poznat příznaky těhotenství po 5 dnech. Dnes je to 6 dní od nechráněného pohlavního styku s přítelem. Bolí mě v podbříšku jako když mám menstruaci a bolí mě i ledviny. Jím mnohem míň než normálně. Mám také trochu citlivé prsa. Beru HA Nyssiela. Občas si myslím že to mám ze stresu jelikož mám i větší potřebu na záchod (na velkou). Měly jste to tak nebo se nemám čeho bát? 🙂 Hned po pohlavním styku s přítelem jsem měla špatný pocit a nese se to se mnou celou dobu. Asi je moje otázka hloupá ale tak zkusit to můžu. 😅 Děkuji za odpověď 🙂
Spousta lidi ti napise, ze ne, protoze to nejakou dovu trva, nez se vajicko uhnizdi a zacne se vylucovat tehotensky hormon hcg.. Ale ja treba to vedela snad uz treti den. 😁😁😁 Bylo mi jakoby bez duvodu hrozne blbe. A bum. Za 12 dni pozitivni test. 😊
@brokovich však sugesce;) to,že to zrovna vyšlo je náhoda:D dokud si vajíčko pluje,těžko nějaký příznak bude možný,když tělo nemá tichá,že bylo oplodněno... Tak jsem věděla,že jsem v tom,když jsme se snažili... A dostala to. Další měsíc jsem si byla jistá ještě víc a uz to vyšlo...ale vše je jen psychika
Dobře děkuji moc. Jen jsem ještě přemýšlela jestli by to nemohla být ovulace. Jsem v polovině mc. A tyto problémy mám přibližně 2 dny. Tak uvidíme ^^
Od 5dpo mě bolela hlava,palela žáha a bolest v kříži.
Bereš antikoncepci, jak tedy nechráněný styk, vynechala jsi, nebo?
Jinak dle mého to příznakem není, ledviny, podbřišek spíš z prochlazení, nechuť může taky být k tomu, nebo střevní viroza..
@nammi to ,že bereš HA jsi tam připsala ..tak to je opravdu vysoce nepravděpodobné,že bys byla těhotná,nebo probíhala ovulace...to bys musela prášky zobat ssem tam jak lentilky
@misulinka44
Asi tak, moje tělo mě klame různými divnými stavy už od začátku snažení, předtím rok vše ok a teď najednou různé nevolnosti, nebo naopak hlad atd...... A samozřejmě zatím nic. Kdyby se ale zadařilo, taky bych mohla tvrdit, že jsem to věděla už od ovulace :D
@nammi
S HA neovuluješ. Pokud jsi v poslední době nevynechala tabletu, pak je to vážně spíše sugesce.....
Děkuji moc všem. 🙂

K uhnízdění vajíčka dochází až kolem 8-10dne od oplodnění... Pak po uhnízdění je možné pociťovat nějaké příznaky...do té doby je to pouze síla sugesce;) těhotná být klidně můžeš i nemusíš,ale na zjištění máš minimálně týden čas.... I dyl🙂