Příznaky těhotenství

levana33
15. črc 2016

Ahoj ;) mam otazku, jsem dnes 6dpo ..uz druhy den 1dpo me bolel podbrisek, to same do 4 den..a paty a dnesni sesty den jako by utne..necitim vubec nic. Co jsem prostudovala, tak je to doba nidace, no ale presne na tu dobu mi vse utlo. Vsude se pise, ze v te dobe ruzne picha, poboliva az ke spineni. Vsude je plno dotazu ohledne spineni ap. Ale nikde jsem nenasla dotaz opacny..teda moje otazka..citela jste nektera, ktera se hodne kontrolovala a vnimala se, ze nemela zadne pocity v podbrisku?

andreaandrejka
15. črc 2016

@levana33 Taky by měli všude psát, že příznaky jsou velmi individuální a nemusí je mít každý 🙂
Mě nebylo absolutně nic, i když já se nesledovala, nidaci už vůbec ne.
Vajíčko se zahnizduje až 10 dní, pak vzniká hormon Hcg a následně jsi fakticky těhotná.
Nepozoruj se, nech to být a za pár dní testuj. Držím palce 🙂

levana33
autor
15. črc 2016

Dekuji..no je to tezke nesledovat..ale vim to, ze se nema 🙂 kdyz nic, tak se svet nezbori ;)

bajana
15. črc 2016

Tie, čo sa hodne kontrolujú a pozorujú, si väčšinou všetky"príznaky" vsugeruju, ťažko to ale priznajú. Pri splodeni oboch detí som si bola vedomá, že by to mohlo vyjsť, na prvú sme čakali 2 roky a napriek tomu som necítila vôbec nič, ani nespinila. Takže buď trpezlivá a počkaj si na termín MS.

levana33
autor
15. črc 2016

Dekuji...zkusim to..a co mam delat? :D no zitra jdu do cajovny v nedelu bych mohla na kone..a dal?? To je spis vtip..jde o to, ze to jde tezko ;) :P

ivatko0406
15. črc 2016

@levana33 je to jak píší holky - musíš prostě počkat. Každá to máme jinak. Někdo necítí vůbec nic. A já jsem měla podbřišek v ohni, bolel, píchal, měla jsem zimnice - ty mám doteď Budu ti držet palce!

levana33
autor
15. črc 2016

Tak jdu cekat..ale je mi lip, ze neco citim, nez necitim..ted uz zase poboliva :p tak si navymyslim cinosti hafo :D

itworks
15. črc 2016

@levana33 ahoj, pokud se nemýlím, tak jsi po ET, takže může být embryo již uhnízděné jestli jsi měla blastocystu 🙂 zkus vydržet ještě 3 dny a 9 den by se mohlo objevit něco na testu. Jdu na ket v neděli 🙂 Přeji hodně štěstí 🙂

vanessska12
16. črc 2016

Dobrý den, je sobota, a v pátek minulý tyden mi skončila menstruace, a v pondělí mohlo dojít k otěhotnění.. Je možné abych to na sobe nějakým způsobem pozorovala? Jsem bez nálady, je mi zle a nemam chuť k jídlu, silný a hustý výtok, a stále jsem unavená. Popřípadě pomohl by mi nejaký prášek, nebo bych musela na potrat. Jsem mladá a na dítě nejsem určite připravená. A přijde mi hrozně dlouho čekat na další menstruaci, můžu si udelat test, dozvím se něco?

ivatko0406
16. črc 2016

@vanessska12 z testu se toho asi jeste moc nedozvis. Nejdriv za tyden. Moznosti potratu jsou v soucasne dobe dve - mini/interrupce a potratova pilulka. Vice ti rekne lekar, ani jedno bez nepodstoupis.

bajana
16. črc 2016

@vanessska12 nie, ak si mala v pondelok styk tak teraz by si este nic necitila. Aj test by bol este negativny. Kolkodnove mavas cykly? Kedy ti zacala posledna MS? Lebo jej zaciatok je dolezity, nie koniec.

vanessska12
16. črc 2016

@bajana začala mi v nedeli 3.7 a menstruace trvala 6 dni..

bajana
16. črc 2016

@vanessska12 takze styk bol 9DC, ak mas cyklus okolo 25-29dni, tak si mohla trafit plodne dni ...teraz uz neostava ine len cakat a o tyzden testovat. Nabuduce si kup Postinor alebo inu tabletku "po'.

levana33
autor
17. črc 2016

@itworks juj to jsou vyrazy 🙂 nevim co je blatocysta ani ET 🙂

levana33
autor
22. črc 2016

Ahoj vsem 😊 tak jak je to se mnou dal.... 10 den dpo jsem si delala test nic...cyklus mam 24-29..na 24 cyklus jsem zacala mit ruzovy vytok, 25, 26..ted je 27 a ruz vytok je pric a bricho mi splasklo ale loupe me uprostred dole ne po stranach kde jsou vajecniky. Za hodku se jdu testovat..tak drzte palce, bylo by to prvni

itworks
22. črc 2016

@levana33 ahoj, se mi asi zdálo, že jsem četla tvůj příspěvek, že jsi byla na umělém oplodnění. Et je embryotransfer a blastocysta je embryo v nejlepší kvalitě. Držím palce

kachnatko31
22. črc 2016

Ahoj holky,
už nějakou dobu čtu tento web a dnes jsem se rozhodla napsat. Ani nevím, jak bych to měla napsat 🙂 Chci se jen zeptat, dnes mám cca 36. den cyklu a menstruace stále nikde. Cítím se, jako bych měla explodovat a mám i trošku nalitější prsa. Ale nechci si zatím dělat TT, abych pak nebyla zklamaná. Co si o tom prosím myslíte? Díky za Vaše rady a názory 🙂 Kačka

itworks
22. črc 2016

@kachnatko31 ahoj, nevím jak máš dlouhé cykly, ale pokud už ti vynechala MS tak muzes už test udělat. Chápu možné zklamání, ale jinak se to nedozvíš.Drzim palce aby byly //

kachnatko31
22. črc 2016

@itworks Děkuji za povzbuzení 🙂 No, délka mého cyklu je opravdu zvláštní a snad každý měsíc malinko jiná 🙂 Ale myslím si, že takhle "daleko" to nedošlo zatím nikdy. Chci počkat po víkendu a když stále MS nedorazí, tak zkusím test.

andreaandrejka
22. črc 2016

@kachnatko31 Nějak nechápu tvůj dotaz 🙂 Každý ti poradí, at s uděláš test. Můžeš být těhotná, můžeš mít zpoždění, nebo taky X dalších důvodů..Testuj a budeš vědět na čem jsi.

kachnatko31
22. črc 2016

@andreaandrejka Nebyl to tak úplně dotaz, i když tam byl otazník 🙂 Spíš jsem se jen chtěla svěřit a popovídat si, to je celé 🙂 Je mi jasné, že mi tu každý napíše, ať si udělám TT.

andreaandrejka
22. črc 2016

@kachnatko31 To chápu. A víš kdy jsi měla ovulaci? 🙂

kachnatko31
22. črc 2016

No, tuším, že někdy kolem 3. 7. a pár dní po tom. Samozřejmě vím, že nejsilnější je jen jeden den 😉

andreaandrejka
22. črc 2016

@kachnatko31 Tak to kdyby jsi těhotná byla, tak už ti test musí něco ukázat. 🙂
Vajíčko se zahnizduje až 10 dní, pak vzniká hormon Hcg..Takže klidně testuj 🙂

kachnatko31
22. črc 2016

@andreaandrejka Já vím, no. Ale mám strach ☹ Moc si to přejeme a snažím se na to nemyslet, ale ne vždy to jde, že 🙂 Navíc mám za sebou 6 inseminací a 1x umělé oplodnění a nic nevyšlo. Tak jsem malinko pesimista. Vím ale, že nejsem jediná 🙂 Ale zase jsem "změnila" partnera, tak kdo ví 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru