Příznaky uhnízdění? Výtok, píchání v podbřišku
Dobrý den, mám dotaz. Včera jsem měla narůžovělý výtok a trochu přes noc, ale dneska už zase nic. V březnu a v dubnu jsem brala clostilbegit, protože jsem pět měsícu neměla ovulaci - v dubnu konečně přišla byla 15.4. sex byl 14.5. a 15.5. den po už nemohl být, protože jsem začla mít mykózu. Chvílema mě pí chá v podbřišku jednou na levo jednou na pravo, prsa občasná pichlava boles, ale nic stálého mykoza ještě není doléčená ☹ myslíte, že ten výtok by mohlo být uhnizdovaní vajička a tím pádem těhu? Nikdy jsem ho neměla a to na mykozy trpím. Poraďte prosím. Děkuji
Jasně 🙂 no mě trochu děsí, že mi do toho zasáhla ta mykoza tal nevím ☹
Já to jako mykozu nemám,spíš jako slabý bílý výtok,který tady holky popisují jako při uhnizďování tak nevím..asi musíme počkat..MS má být příští týden v uterý tak uvidím..
@pro89 ahoj tak já měla matkou jako jeden z příznaků těhotenství 🙂
@pro89 pardon mělo tam být mykozu
Tak já uhnizďování poznala naprosto přesně,ten den jsem měla růžově zbarvený toaletní papír a do ms daleko 😀 Takže mi bylo jasné,že se mimísek zavrtává do peřinky 😉
Ahoj, dekuju za odpovědi 🙂 uhnizdovaní to opravdu bylo, ve st jsem objevila // a ve ČT povtrzeno z krve 🙂
Holky, chci se zeptat, může nastat uhnízdění vajíčka dva dny po sexu, (a od pozitivního ovulačního testu)? Jde o to, že mám už dva dny jako ovulační hlen, ale je krvavý... a špiním. Do MS je ještě 13 dní a nikdy předtím jsem tohle neměla... :-s Jsem hrozně netrpělivá, moc bychom si s manželem mimi přáli, ale asi bych se měla na nějaké příznaky vyprdnout, moc se sleduji.... Děkuji za názory a zkušenosti. Hezký den. 🙂
Dobrý večer.
9.2.jsem našla trošku krve na toaletním papíře a od 11.2. mě bolí v podbřišku.Může to být uhnízdění?Hezký večer.
Ahoj všem, chtěla jsem poprosit o názor. Čtvrtý měsíc jsem brala Clostilbegyt a Proveru a tento měsíc má MMS 7 dní zpoždění. Na vyvolání ovulace jsem vždy 13 den dostala injekci. Menstruaci mám většinou přesně na den a to 28 den. Provera by navíc měla upravit cyklus a tak si říkám, že by to mohlo konečně vyjít 🙂 . TT jsem si ještě nedělala. Myslíte si, že bych mohla být těhotná?

Ahoj mužeme si tykat?mám stejný problém,ovulka byla 13.4 a příznaky a výtok mám taky..tak doufám že to výjde 😉 ..