icon

Proč testy neukazují pozitivní výsledek při vysokém hCG?

reeeza
8. kvě 2025

Holky zase já😂 Mám dotaz ohledně hcg. Dnes mi přišly výsledky ze včerejšího odběru, čili 14dpo. Mám 442 iu/L. Neměl by tedy 20 iu/L test ukazovat dálnice?

Proč testy neukazují pozitivní výsledek při vysokém hCG?
reeeza
autor
8. kvě 2025

@reeeza 4+1tt

felis
8. kvě 2025

@reeeza držím palce! Muze mit méně barviva anebo jsi moc pila... těžko říct, ale přeji Ti, ať sílí 🙏🏻 to si myslim, ze je hlavní! Zkus za 2 dny... Moc Ti to preju.

marketanovakova14
8. kvě 2025

Ahoj, muzu se zeptat, proc si byla na odberech? Mne to dnes vychazi 4+3, k doktorce jsem objednana za mesic. Tak jestli mam take radeji jit na krev?

reeeza
autor
8. kvě 2025
@felis

@reeeza držím palce! Muze mit méně barviva anebo jsi moc pila... těžko říct, ale přeji Ti, ať sílí 🙏🏻 to si myslim, ze je hlavní! Zkus za 2 dny... Moc Ti to preju.

@felis moc děkuji 🥰

reeeza
autor
8. kvě 2025
@marketanovakova14

Ahoj, muzu se zeptat, proc si byla na odberech? Mne to dnes vychazi 4+3, k doktorce jsem objednana za mesic. Tak jestli mam take radeji jit na krev?

@marketanovakova14 žiji v zahraničí a tady je zdravotní péče pro těhotné zdarma. Potvrzuje se to odběrem krve a až pak mě zaregistrují. Takže důvod čistě kvůli formalitám🙂

Držím palečky, ať vše krásně výjde 🥰

malytlustyhroch
9. kvě 2025
@reeeza

@marketanovakova14 žiji v zahraničí a tady je zdravotní péče pro těhotné zdarma. Potvrzuje se to odběrem krve a až pak mě zaregistrují. Takže důvod čistě kvůli formalitám🙂

Držím palečky, ať vše krásně výjde 🥰

@reeeza na 14dpo je to uplne normalni jasne pozitivni test. Povestana dalnice to bude az za par dni. Ale myslim, ze dovod delat dalsi testy moc neni, zvlast kdyz si sledovana pres krev. Kazdy test muze mit jinak barviva, takze takove to, "síli, silí?" je u jasne pozitivniho testu, coz tenhle je, spis o nervy.

takaya
10. kvě 2025

@reeeza ahoj, muj test byl jeste slabsi (dpo 13-14 dni), myslela jsem si, ze je vadny nebo, ze je to biochemko, proste mi to neslo do hlavy. Nekdo mi tu vyfotil ruzne testy jak delaji ruzne silne carky.. pak jsem si dosla na krev a hcg bylo kolem 250. Dneska jsem 23+1 🙂
Drzim palce at je vsechno v poradku 😘🤗