icon

Prodávají se těhotenské testy v drogerii?

karlajasmine
26. zář 2014

Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, jestli se prodávají těhotenské testy v DM drogerii nebo jiných? Dívala jsem se tam, ale nenašla... bylo by to jednodušší, než lékarna...

vydesena
26. zář 2014

Ahoj,

ano i ve větších lépe vybavených supermerketech je seženeš většinou hodně blízko kondomů.

V

blahova_andrea
26. zář 2014

@karlajasmine v každé drogerii se nějaké ty těhotenské testy najdou, lékarna to samozřejmě jistí, je tam větší a trošku jiná nabídka 😉 jinak v drogerii se dívej tam, kde jsou kondomy, lubrikační gely atd. 😉 a není nic jednoduššího, než se nechat nasměrovat prodavačkou, když tápeš 😅

anetka1701
26. zář 2014

Zrovna včera jsem koupila testy v hypermarketu tesco - byli v akci 🙂

kija
26. zář 2014

@karlajasmine Určitě, ale asi ne ve všech. Jednodušší mi to moc nepřijde, v lékárnách je člověk najde 100%, větší výběr než v drogeriích nebo supermarketech, kde jsou tak 1-2 druhy a navíc jsou lékárny na každém rohu. Akorát se o ně většinou musí říkat, ne jen šupnout do košíku 🙂

xpila
26. zář 2014

@karlajasmine V DM mají, tedy alespoň v té naší.

craki
26. zář 2014

@karlajasmine Pokud se bojis zeptat v lekarne, vysli muze 🙂 Teda pokud se citi 🙂 Ja se jen zminila a ten muj hned bral penezenku, ze ho jde koupit 🙂 Ja bych se asi ucervenala 🙂
Jinak my jsme testy kupovali nakonec i v Globusu, jak pisou holky, v okoli kondomu...

klaire22
26. zář 2014

v DM mají Pepino - v sekci u kondomů a lubrikantů 🙂

karlajasmine
autor
26. zář 2014

Ok, diky vsem za odpovedi!! 🙂 V lekarne mi nevadi se ptat, akorat lekarna je hned vedle moji prace, takze tam casto potkavam ruzne kolegy a nechci, aby to vsichni vedeli.. a lekarnu u baraku nestiham kvuli otviracim hodinam..tak drogerka by byla jednodussi.. a chtela jsem se minule zeptat, ale prodavacky byly u pultu a meli tam narvano, tak se mi nechtelo cekat, az se nekdo objevi.. tak aspon vim priblizne, kam priste koukat ;)