Prodloužil kontryhel cyklus nebo jsme těhotní?
Hezký den, maminy a budoucí maminy, studnice moudrosti 🙂
mám na vás dotaz. Snažíme se o mimčo 8 měsíců. Cykly mám různé, 25-28DC. Minulý měsíc 25DC, a tak jsem od nového cyklu 19.1 .začala pít kontryhelovou směs na podporu otěhotnění až do ovulace, která byla 2.2. Před každou MS jsem tak 2 dny špinila, a pak jeden den před MS jsem měla klasické bolesti v podbřišku. Tento cyklus žádné špinění, bolesti v podbřišku, ale jiné - spíš píchání na vaječnících jako při ovulaci, ale MS nepřišla (bolesti mám střídavě od včera, i dnes, ale ne v kuse). Místo MS - mám jen mokro na intimce 🙂 Dnes jsem malinko zvracela a mám nafouklé břicho. Jsem 26 DC a 11DPO. A teď řeším, jestli už se nám zadařilo a mám si udělat test (bojím bojím ☹ ), anebo zda mi jen kontryhel prodloužil cyklus a mám očekávat MS o něco později, než jsem zvyklá... 😒 Máte zkušenosti? Moc Děkuju...
Ahoj zdravím Tě babysoon ,mám něco podobného. Byla jsem na umělém oplodnění ,měli jsme zamražená embrya a mimo léků a injekcí, jsem začala pít kontryhel a? menstruaci jsem nedostala a ani nešpiním. Mám citlivější bradavky, bolesti v podbřišku, jsem citlivá na pachy a ta horší zpráva? dělala jsem si těhotenský test a ten mi nevyšel ☹
v pondělí jdu na krev tak se dozvím pravdu.ˇtak více v pondělí :D

Na tvém místě bych počkala, jestli se menstruace ještě neukáže, kdyby ne, tak bych běžela pro test. Jinak u mě píchání na vaječníku těhotenství ohlásilo, tak držím palce, ať je to tentýž případ. 🙂