Prosím, je to duch nebo ryska?
Nejspíš duch, zkusila bych citlivější test, pokud to už není on 🙂
Děkuji za odpovědi. Tohle je nejnižší citlivost, ale dělala jsem odpoledne. Zítra zkusím ráno. Snad bude o něco silnější.. 🙂 pořád se mi tomu nějak nechce věřit..
Jojo vidím..kolik dní máš zpoždění?
Já tohle měla taky a nic to nebylo... 😕 Ale může tě test vycházet negativně a přitom můžeš bejt tehu.. Na 100 procent tě to rekne na gynde 🙂
Manzel ji nevidi aai je slepy.😀😀 nemam zpozdeni mam jeste dost dlouho do ms tak prave jsem z toho jelen.me nikdy neukazal test slabe ani uplne pozitivni kdyz jsem nebyla tehu vudy mi ukazal spravne kdyz jsem byla tehu.tak je mi to divne
Aha, tak to máš ještě spoustu času na vybarveni..🙂
Mimochodem co je to za značku testu?
Mam 14dni vis je to fakt divne.
@terezavlt mwvim co je to za znacku je to ze slovenska.
@bublinkakocicka jestli mas 14 dnu do menstruace, nemuzes mit na testu ducha z hcg. Spis mozna test reaguje na LH hormon, coz se obcas stava.
@terezavlt taky nevidím nic
@sudylichozrout mohla mat ovulaciu hned po ms,takze k oplodneniu mohlo prist napriklad na 7den cyklu. Takze moze mat ducha.
@evuleb oh rysku a s mekkym i oh
@miriam1983 to nevim je to mozne prave jsou tam duchove vidim je
@bublinkakocicka ja nic proste nevidim...ty uz jsi za ty testy musela utratit majlant🙈🙈
Ani ne stoji malo.
@bublinkakocicka vzhledem k tomu ze delas tak 5 testu denně,uz asi 14 dni,tak si to dovedu spocitat...vim,kolik stoji testy...delas je ale naprosto zbytecne,kdyby jsi byla tehotna,uz by jsi za tech 14 dni testovani musela mit dve carky a na testech mas stale velky kulovy
Nedelam testy 14dni to bych ani nedelala.od vcera mam 3 takze tim dnes koncim a udelam az prijde ms
@kuttu ten kdo nema na testy tak to ma blby bohuzel
@bublinkakocicka nemusíš se hned nasrat když ti řeknem že na testu prostě nic není . A testovat v jednom kuse je prostě padlé na hlavu .
Nevadi vubec.
@bublinkakocicka co to meles??????Ja testy delat nemusim
Jojo

Rekla bCh ze je to duch zkua clear blue