icon

Prosím, je to duch nebo ryska?

terezavlt
22. srp 2019
Strana
z5
kuttu
23. srp 2019

A podotykam,ze tvuj prispevek s testem jsem zaznamenala uz 1.srpna,takze ne 14 dni ale uz 3 tydny...promin,ale tohle uz je vazne padlé na hlavu...

bublinkakocicka
23. srp 2019

Ale ja netestuji od 1srpna chapes testuji ted od vcera a 1 taky jen 2 dny nebo 3

kuttu
23. srp 2019

@bublinkakocicka aha ty testy 1.srpna tedy nejsou tvoje???Resis ducha 3 dne pred MS...a ted po MS zase resis duchy...ja uz fakt nevim,jestli to jako nechapes,ale pokud jsi mela negativni testy pred MS pred 3 tydny,a lovis duchy i ted,proste tehotna nejsi...nebo asi nevis jak vypada pozitivni test..misto zbesileho testovani si zjisti,ja funguje mestrucni cyklus,co je ovulace,kdy se zacina produkovat HCG...

terezanovotna30
23. srp 2019

@kuttu amen. Pokud neví, jak dochází k otěhotnění (což evidentně neví podle testování), tak test ti čárku nevykouzlí. A všechny testy jsou negativní.
@bublinkakocicka

kuttu
23. srp 2019

@terezanovotna30 Evidentne neví🙈🙊🙈

bublinkakocicka
23. srp 2019
jituli84
23. srp 2019

Myslím, že není duvod slečnu nebo paní tady urážet, může si koupit 20 a každému to může bejt jedno, sama jsem si jich po pozitivním testu pár koupila. zatím tam bohužel mic nevidím ale ono vše přijde ve správný čas, já osobně jsem si potvrdila, že ani druhá čárka na testu nemusí nic znamenat bohužel..

bublinkakocicka
23. srp 2019

@jituli84 dekuji uz jsem si zvykla kaudy nadava a pritom to sam dela.ja prave vidim krasnou carku ale mam spatny fotak a moc to nejde vyfotit.ted je test zaschly a vidim ani bych musela na svetlo ci naklanet.msnzel tske nevidi.

bublinkakocicka
23. srp 2019

Horni vcera spodni rano.

terezavlt
autor
23. srp 2019

@dominika07 ty papírkovy testy nejsou moje..

agneska7
23. srp 2019

@bublinkakocicka a ty vidíš že sílí?

bublinkakocicka
23. srp 2019

Nevim mozna

agneska7
23. srp 2019

Podívej mi tě tady chápeme . Ten kdo se snaží třeba víc jak rok nebo v mém případě roky 3 . Tak to chceš prostě strašně moc a vidíš čárky aj tam kde nejsou chápu tě zažila jsem to a fakt z toho potom člověku začne ,,jebat,, brečet vztekat, řekneš si proč zrovna já nemůžu otěhotnět. Pak si řekneš kašlu na to . Ale takto testovat u prostred cyklu je vážně blbost u prostred cyklu bývá teprve ovulace takže je možnost otěhotnět a za dalších aspoň 11. Dní můžeš začít testovat. To už můžeš lovit duchy . Samozřejmě je to tvoje věc to ano ale zbytečně si děláš. Nerviky

terezavlt
autor
23. srp 2019

Dobré ráno, tak jsem dneska dělala ráno test, ale zdá se mi, že je ta čárka mín silná než včera odpoledne..nevím co si o tom myslet..:/

jituli84
23. srp 2019

@bublinkakocicka uvidite, dejte tomu ještě čas 🙂

agneska7
23. srp 2019

@terezavlt můžeš zkusit zase odpoledne . Někdo má silnější testy právě odpoledne

bublinkakocicka
23. srp 2019

@terezavlt rekla bych ze sili pomalinku ale uvudis jeste za par dni zkus papirkovy

terezavlt
autor
23. srp 2019

@agneska7 asi zkusím, nejak mi to vrtá hlavou...
@bublinkakocicka děkuji za povzbuzení...ty ještě vydrž, máš ještě čas..🙂 testuj obden a uvidis..

bublinkakocicka
23. srp 2019

@terezavlt urcite zkus.ja vim ale neda mi to no je to fakt divne ty na mych testech vidis neco

dominikaromanova
23. srp 2019

@bublinkakocicka, nic tam nevidím. Proč nepockas až Ti vynechá MS? Toto je opravdu padlé na hlavu.

kuttu
23. srp 2019

@jituli84 my ji ale neurazime,jen ji každý den říkáme,ze na testu nic není...za 10 min fotka a na tomhle????Promin,ale to neni normalni...a jak pises,po POZITVNIM TESTU,jsem si jich jeste par udělala...tomu rozumim,ale nerozumim delat 20 testu se stejnym negativním vysledkem...

jituli84
23. srp 2019

@kuttu njn u každého je hold psychika někde jinde, já si test dělala pár dní před očekávanou MS, spíš to byl pro mne šok, nečekala jsem to 🙂 v dubnu sme totiž o mimi přišly ..

kuttu
23. srp 2019

@jituli84 Ja tomu vsemu rozumim,taky jsem 3 x o dite prisla,cekala 3 roky,ale urcite jsem nedelala 3 tydny kazdy den milion testu a nelovila duchy

balogis
23. srp 2019

@bublinkakocicka já bohužel nevidím nic 🥺

terezavlt
autor
23. srp 2019

@bublinkakocicka já nevím, nefotis ty testy az po zaschnutí? Na spouste testů jsou videt rysky...zkus za dva dny a uvidíš, jestli silí...jinouo radu nemam a nic moc z toho už nevykoumeme. Já vím jaký to je. Snazíme se s přitelem uz přes rok o miminko a taky jsou nekdy z těch testů zoufala.

balogis
23. srp 2019

@terezavlt teď taky koukám že na tom něco vidím,ale jestli to je ryska či stínek těžko řeknu, každopádně do růžové čárky to má hodně daleko,Asi jak píšeš je to focené hodně po limitu.

bublinkakocicka
23. srp 2019

@terezavlt jsou fpceny hned po pouziti

patmouse
23. srp 2019

@bublinkakocicka ja vidim 4 negativni testy...

bublinkakocicka
23. srp 2019

@patmouse jojo

bublinkakocicka
23. srp 2019

@terezavlt zkousela jsi jeste papirkovy

Strana
z5