Prosím, je to duch nebo ryska?
Děkuji za odpovědi. Tohle je nejnižší citlivost, ale dělala jsem odpoledne. Zítra zkusím ráno. Snad bude o něco silnější.. 🙂 pořád se mi tomu nějak nechce věřit..
Já tohle měla taky a nic to nebylo... 😕 Ale může tě test vycházet negativně a přitom můžeš bejt tehu.. Na 100 procent tě to rekne na gynde 🙂
Manzel ji nevidi aai je slepy.😀😀 nemam zpozdeni mam jeste dost dlouho do ms tak prave jsem z toho jelen.me nikdy neukazal test slabe ani uplne pozitivni kdyz jsem nebyla tehu vudy mi ukazal spravne kdyz jsem byla tehu.tak je mi to divne
@bublinkakocicka jestli mas 14 dnu do menstruace, nemuzes mit na testu ducha z hcg. Spis mozna test reaguje na LH hormon, coz se obcas stava.
@sudylichozrout mohla mat ovulaciu hned po ms,takze k oplodneniu mohlo prist napriklad na 7den cyklu. Takze moze mat ducha.
@bublinkakocicka ja nic proste nevidim...ty uz jsi za ty testy musela utratit majlant🙈🙈
@bublinkakocicka vzhledem k tomu ze delas tak 5 testu denně,uz asi 14 dni,tak si to dovedu spocitat...vim,kolik stoji testy...delas je ale naprosto zbytecne,kdyby jsi byla tehotna,uz by jsi za tech 14 dni testovani musela mit dve carky a na testech mas stale velky kulovy
Nedelam testy 14dni to bych ani nedelala.od vcera mam 3 takze tim dnes koncim a udelam az prijde ms
@bublinkakocicka nemusíš se hned nasrat když ti řeknem že na testu prostě nic není . A testovat v jednom kuse je prostě padlé na hlavu .

Rekla bCh ze je to duch zkua clear blue