icon

Prosím, je to duch nebo ryska?

terezavlt
22. srp 2019
Strana
z5
citadella88
23. srp 2019

@bublinkakocicka já vůbec nic nevidím, falešný rysky tyhle vicekusovy testy delavaji, navic se mi nezdá, že by 14 dní do MS něco ukázalo, leda tak ovulace nebo poovulacni lh ještě...

dominika07
Autor odpověď smazal
dominika07
23. srp 2019

@terezavlt vím,ale nevidím nic ani na tom vašem.

lachtanice86
23. srp 2019

Ani na jednom testu nic není

terezavlt
autor
23. srp 2019

@bublinkakocicka zkousela jsem teď test livsane z Benu lékarny. Nevím, co rikate?

dominika07
23. srp 2019

@terezavlt nic nevidím, taky jsem dělala tady ten,hned první den vynechání a čárka byla normálně vidět

sudylichozrout
23. srp 2019

@terezavlt nic tam neni. Nezlobte se, holky, ale tohle je fakt posedlost. Prestante takhle silet a pockejte na zpozdeni menstruace.

terezavlt
autor
23. srp 2019

@dominika07 no jo, bohužel to nemám jak ty...já už mám zpozdení dávno a proto tak šílím, jak rikate... @sudylichozrout

sudylichozrout
23. srp 2019

@terezavlt to zpozdeni mas z nervu. Hod hlavu do klidu. Nemyslim to ve zlem, naopak. Cim vic se budes stresovat, tim hur otehotnis.

dominikaromanova
23. srp 2019

@terezavlt, když mas zpoždění delší dobu a test stále nic, není nic snadnějšího než se objednat na gynekologii kde Ti vezmou krev a hned víš na čem ses. Ne zde blbnout a dělat si 10 testu během par dni, to je opravdu padlé na hlavu. Navíc tam žádnou druhou čárku nemáš, kdyby ano, jistě by již byla vidět. Jak přesně dlouho mas zpoždění?

dominika07
23. srp 2019

@terezavlt u první dcery jsem měla pozitivní test až 10 den po vynechání. Ale měla jsem jen obyčejné papírové testy. Čím více na to budete myslet,tím déle na to budete čekat.

sudylichozrout
23. srp 2019

@dominika07 Protoze se ti posunula ovulace, mela jsi ten mesic cyklus jinak nez obvykle.

dominika07
23. srp 2019

@sudylichozrout ano vím,ale v tu dobu jsem z toho taky byla na prášky 😀

terezavlt
autor
23. srp 2019

@domonika07 to nevím, jestli z nervů. Mám zpoždění už 11 dní. Byla jsem na gyndě a tam doktorka říkala, že jeste nic nevidí. Podle ní mám zkoušet testovat a uvidí se. Kdyby MS stálenepřisla, tak mám dojít na krev. Tak proto testuju. Jenomže, na tom prvním, jsem čárku viděla dobře, ale nejak jsem vedela, ze tomzu nemám verit...

dominika07
23. srp 2019

@terezavlt podle mě by už měla vidět aspoň gestační váček 11den po zpoždění . To je divné 🤔

terezavlt
autor
23. srp 2019

@dominika07 říkala, že když mám nepravidelnou menstruaci, tak to jeste nemusí být videt..taky říkala, že deložní sliznice roste..

dominika07
23. srp 2019

@terezavlt tak držím pěsti. Taky jsem měla nepravidelnou MS, ovulace byla teda později,takže plod byl jakoby i dva týdny menší, tak třeba se ještě cosi objevi. Nějaké těhotenské příznaky máš ?

bublinkakocicka
23. srp 2019

@terezavlt nevidim nic ale kdyz mas zpozdeni to uz by bylo na testu neco vic zkus jeste jinou znacku pokud ani to tak nejai tehu

lachtanice86
23. srp 2019

@terezavlt vůbec nic

kuttu
23. srp 2019

@dominika07 To ano,ja po 14 dnech zpozdeni mela uz embryo se srdecni akci

terezavlt
autor
23. srp 2019

Holky je to celkově divné...vůbec nevím, na čem jsem...

terezavlt
autor
23. srp 2019

dominika07 mám pořad bolest v podbříšku jako při MS a bolest prsou...to je tak vše...

klaire22
23. srp 2019

@terezavlt A kolikátý jsi DC? Já testovala nejdřív tak 11 - 12 den po ovulaci a měla jsem duchy.

dominika07
23. srp 2019

@terezavlt to jsem měla taky,třeba se to ještě opravdu vybarví

terezavlt
autor
23. srp 2019

@klaire22 já nevím, kdy byla ovulace. Zkoušela jsem sice ovulacni testy, ale moc nefungovaly.. teď jsem 47DC...

terezavlt
autor
23. srp 2019

@dominika07 jojo, říká mi to hodně zen, že to tak bylo..nejhorší je, že nevím, na čem jsem..:/

balogis
23. srp 2019

@terezavlt a jak dlouhý cca máš cyklus?

bublinkakocicka
23. srp 2019

@terezavlt zkus jeste testik ale papirkovy a uvidis

terezavlt
autor
23. srp 2019

Většinou 30 až 38 dní mám dlouhý cyklus.. @balogis

bublinkakocicka
23. srp 2019

@terezavlt tak co zkousela jsi jeste testik?

Strana
z5