Prosím, je to duch nebo ryska?
@terezavlt vím,ale nevidím nic ani na tom vašem.
Ani na jednom testu nic není
@bublinkakocicka zkousela jsem teď test livsane z Benu lékarny. Nevím, co rikate?
@terezavlt nic nevidím, taky jsem dělala tady ten,hned první den vynechání a čárka byla normálně vidět
@terezavlt nic tam neni. Nezlobte se, holky, ale tohle je fakt posedlost. Prestante takhle silet a pockejte na zpozdeni menstruace.
@dominika07 no jo, bohužel to nemám jak ty...já už mám zpozdení dávno a proto tak šílím, jak rikate... @sudylichozrout
@terezavlt to zpozdeni mas z nervu. Hod hlavu do klidu. Nemyslim to ve zlem, naopak. Cim vic se budes stresovat, tim hur otehotnis.
@terezavlt, když mas zpoždění delší dobu a test stále nic, není nic snadnějšího než se objednat na gynekologii kde Ti vezmou krev a hned víš na čem ses. Ne zde blbnout a dělat si 10 testu během par dni, to je opravdu padlé na hlavu. Navíc tam žádnou druhou čárku nemáš, kdyby ano, jistě by již byla vidět. Jak přesně dlouho mas zpoždění?
@terezavlt u první dcery jsem měla pozitivní test až 10 den po vynechání. Ale měla jsem jen obyčejné papírové testy. Čím více na to budete myslet,tím déle na to budete čekat.
@dominika07 Protoze se ti posunula ovulace, mela jsi ten mesic cyklus jinak nez obvykle.
@sudylichozrout ano vím,ale v tu dobu jsem z toho taky byla na prášky 😀
@domonika07 to nevím, jestli z nervů. Mám zpoždění už 11 dní. Byla jsem na gyndě a tam doktorka říkala, že jeste nic nevidí. Podle ní mám zkoušet testovat a uvidí se. Kdyby MS stálenepřisla, tak mám dojít na krev. Tak proto testuju. Jenomže, na tom prvním, jsem čárku viděla dobře, ale nejak jsem vedela, ze tomzu nemám verit...
@terezavlt podle mě by už měla vidět aspoň gestační váček 11den po zpoždění . To je divné 🤔
@dominika07 říkala, že když mám nepravidelnou menstruaci, tak to jeste nemusí být videt..taky říkala, že deložní sliznice roste..
@terezavlt tak držím pěsti. Taky jsem měla nepravidelnou MS, ovulace byla teda později,takže plod byl jakoby i dva týdny menší, tak třeba se ještě cosi objevi. Nějaké těhotenské příznaky máš ?
@terezavlt nevidim nic ale kdyz mas zpozdeni to uz by bylo na testu neco vic zkus jeste jinou znacku pokud ani to tak nejai tehu
@terezavlt vůbec nic
@dominika07 To ano,ja po 14 dnech zpozdeni mela uz embryo se srdecni akci
Holky je to celkově divné...vůbec nevím, na čem jsem...
dominika07 mám pořad bolest v podbříšku jako při MS a bolest prsou...to je tak vše...
@terezavlt to jsem měla taky,třeba se to ještě opravdu vybarví
@dominika07 jojo, říká mi to hodně zen, že to tak bylo..nejhorší je, že nevím, na čem jsem..:/
@terezavlt zkus jeste testik ale papirkovy a uvidis
@terezavlt tak co zkousela jsi jeste testik?

@bublinkakocicka já vůbec nic nevidím, falešný rysky tyhle vicekusovy testy delavaji, navic se mi nezdá, že by 14 dní do MS něco ukázalo, leda tak ovulace nebo poovulacni lh ještě...