icon

Prosím, je to duch nebo ryska?

terezavlt
22. srp 2019
Strana
z5
terezavlt
autor
23. srp 2019

@bublinkakocicka nen3..nezkoušela..dám tomu čas ještě..

bublinkakocicka
23. srp 2019

@terezavlt aha tak drzim pesti at se dockas vytouzeneho detatka.dej vedet jak jsi na tom

dominika07
23. srp 2019

@terezavlt tak to je dost možné,že těhotná budeš. Já mívala cyklus 32 dní a pozitivní test po 11 dnech vynechání

astyna88
23. srp 2019

Me prijde,ze uz neexistuji negativni testy 😀

bublinkakocicka
23. srp 2019

Jakto

teckadvojtecka
23. srp 2019

Že vás to baví pořád sem dávat ty negativní testy...

bublinkakocicka
23. srp 2019

@teckadvojtecka mas deti?asi ne co tak nevia co je to co.

sudylichozrout
23. srp 2019

@teckadvojtecka taky to nechapu...

corry21
23. srp 2019

Hele a nemáš cystu? Protože ta by mohla udělat i zpoždění i takové nějaké pseudoduchy co nesili. Tehotna dle mého názoru nebudeš.

katherinka33
23. srp 2019

Krmite akorat testovyho trolla...

teckadvojtecka
23. srp 2019

Dámy, je pátek, přestaňte testovat jak zběsilé... testováním neotěhotníte. S manželem/přítelem si pěkně sedněte na gauč, dejte si vínko (nebo nějaký jiný lahodný drink, třeba i nealko), pusťte si nějaký hezký film - třeba Krotitelé duchů... a pak se odeberte do postele a ... no však víte. Prostě si ten pátek užijte.

balogis
24. srp 2019

@terezavlt ahoj ,zkusila si dnes? Držím prsty 🙂

bublinkakocicka
24. srp 2019

@balogis take mi zajima testovala jsi?

jarmarca
24. srp 2019

Holky, az bude na testu carka, i kdyz treba slaba, tak to poznate okamzite, tohle jsou vsechno negativni testy🙈 a mam za sebou tri roky testovani, tak vim, o cem mluvim😉

luciebx
24. srp 2019

@jarmarca přesně. Já mám za sebou snad 4 roky. A furt jakoby u světla jooo to musí být ono a bum m/s dorazila. A když to pak bylo opravdu ze byl duch to se pozná hned.

bublinkakocicka
24. srp 2019

Ale tak je to kazdeho vec at testuje jak chce a dava to kam chce.treba ja mam za s sebou uz pul rocni testovani a verte nebylo to lehke.pak 3 dny pred ms a hup byk tam duch a oak uz dalnice takze kdo chce a ma penize tak at testuje ne?

aleenka1234
24. srp 2019

@astyna88 přesně 😂 tady i z negativního testu vykouzlí pozitivní 😂

astyna88
24. srp 2019

@bublinkakocicka
Ono to neni o penezich,nebo si myslis,ze jsi dala vic za testy nez my,ktere deti uz mame a starame se o ne? Za me mamy testy nebyly, zjistilo se vse pohmatem.

corry21
24. srp 2019

@astyna88 no pokud za tebe testy nebyly tak za ně dotyčná dala víc určitě 😄😄

dominikaromanova
24. srp 2019

@corry21, @astyna88 napsala, ze za její mámy testy nebyly, ne když byla těhotná ona. Občas je potřeba pořádně číst. 😂😂😂

dominikaromanova
24. srp 2019

@bublinkakocicka, ta testy jsi utratila víc než já určitě, ale ja vždy pockala na vynechání MS a pak mi stačil jeden max dva testy. Nejsem magor jak některé, které se snaží tam ty dvě čárky vykouzlit. A fakt to není o penězích, ale o rozumu dotyčné. 😂😂😂

kuttu
24. srp 2019

@bublinkakocicka Penize a cas se da mnohem lepe investovat do zážitků ne do negativnich testů

teckadvojtecka
24. srp 2019

Já se u takových témat strašně pobavím. To je lepší, než číst vtipy.

bublinkakocicka
24. srp 2019

@kuttu nekdo setri no.ja to nejsem..

kuttu
24. srp 2019

@bublinkakocicka Kdo šetří má za tři 😂🤣😂

bublinkakocicka
24. srp 2019

Ano.

dominika07
24. srp 2019

@bublinkakocicka jak tady čtu ty vaše komentáře,tak si říkám,že byste dítě mít raději neměla 🤔😀

bublinkakocicka
24. srp 2019

Jojo.a vy tez

kuttu
24. srp 2019

@bublinkakocicka Ty jsi troll???Viď???

agneska7
24. srp 2019

@kuttu já si to myslím že je přece nemůže být někdo tak moc ani nevím jak to popsat 😂

Strana
z5