Prosím o radu. Je pozitivní?
Holky, prosím Vás o radu, je pozitivní? MS má být za dva dny...

@ela3108 Je, gratuluju 🍀
@klokanka31 děkuji moc, já jsem před 3 mesicema mela to same a s MS vse odeslo, proto mam strasny strach....zkusim test za dva dny znovu
@ela3108 určitě se snaž myslet pozitivně. I když co ti budu povídat, já se bála celé těhotenství, každou kontrolu, jestli je vše ok. Nejradši bych furt cucela na ultrazvuky 😂 tak jsem si řekla, že po.porodu,kdyz budu mít zdravé dítě v ruce se bát přestanu a hádej co, nepřestala 🤷♀️😄
@nazka rozumím ti a nedivim se. Já vzhledem k tomu,že moje sestra měla chlapecka (Downuv syndrom-ale testy to neprokazaly-ale nebyla na amniocenteze- v loni zemrel na karcinom ☹ ve 4 letech), tak se bojim o to vic, proto pokud se to tehotenstvi povede, chci amniocentezu, at mám aspon v tomhle klid.
Je tam ❤️🍀
Také vidím slabou čarečku 🌹🌹
Pozitivní 🌷 ale víš jak je to s tím testováním před MS, ať nejsi zklamaná...
@alilali právě...proto se ještě držím a za dva dny bych měla mít termín ms (možná 3) jak kdy....takže už testovat nebudu a počkám si až třeba na pondělí...to by mohla být už event. dálnice....Je strašně zajímavý, že když 21.5. proběhla ovulka, já ji cítila, za dva dny jsem v sobě měla i takový pocit (možná subjektivní) a 5 DPO jsem cítila i lehké šimrání v prsou , no a dnes to šimrání cítím víc a občas bolí podbřišek jako ms....budu doufat, že ms nebude....všem, co si přejí od srdce miminko, držím place
@ela3108dejte protom vědět,držím palce🍀
❤️🍀 Je tam! Držíme palečky
Je tam🙂
@ela3108 taky vidim, ale ja u techto plastových vetsinou MAX mam carku skoro vzdy(rysku spise). Nevim proc,ale je to tak, hlavne kdyz zaschnou. Ale drzim palecky, at tobe sílí.
Holky, mám dotaz...je možné dostat 3 dny po vynechání ms , ms? přestože mám testy pozitivní?
@ela3108 muze to byt potrat, biochemické, uhnizdovani, špinění možnosti je spousta
Pokud to nebyla jasně červená, nebo tmavě ruda, tak myslím, že to může být jen z čípku. Nebo prostě přes tehu můžeš i spinit třeba 4 dny, takovou hnědou, světle hnědou. Já to taky tak měla 😊
@lenula02
@lachtanice86 dneska jdu na gynekologii ☹ nechápu, proč když cítím, že se to povedlo, těhu příznaky, testy všechny jasně pozitivní může být pak potrat ☹ uvidím co mi dnes doktorka řekne ☹
Bude to dobré,nebojte a věřte🍀
Držím palce 🍀
🍀
Já potratila v 7+3. Samovolně. Tmavá krev, nejdřív trochu, pak se spustila.,, mimi,, odešlo samo. 🥺 Nejtěžší zatím, co jsem zažila... Držím moc palecky 🍀🍀. Pak se povedla Lilianka a krvacela sem z čípku až do 8 m. Brala sem 3x3x3 ascorurin. Ale pak to pomohlo a je úplně zdravá. Stačilo si kýchnut. Hrozně období... 🙈
@ela3108 to že jsou pozitivní testy a přijde potrat je časté a úplně normální. Nevím zda ti doktor něco řekne, je dost brzy s stejně je to buď a nebo
@papaja123456 Já hodně slabého ducha vidím