Prosím o radu. Neměla jste to také některá?
Zdravím holky, chtěla bych vás požádat o radu, zda-li jste některá neměla stejně zkušenosti. Abych to uvedla na pravou míru, tak s manželem se o dítě nesnažíme, rádi bychom ještě nějakou dobu počkali, ale kdyby se nám náhodou poštěstilo, tak bychom se tomu nebránili.
Cykly mám v pravidelně 28-30 dní, dnes jsem podle bolesti prsou a podbřišku očekávala příchod MS, ale stále nic. Už čtyři dny mám citlivá prsa, a občas mě píchá v podbřišku, ale to se dá považovat za PMS. Co u mě není normální je velká únava, cca 14 dní a taky bílý také silný bílý výtok. Neměla jste to taky některá?
@kami2262 ahoj zkus test. To jsem měla minulý rok a nasla jsem //..... 🍀
Děkuji za odpověď ☺️ právěže doma tt nemám a do lékárny se dostanu až ve středu, tak mě napadlo se zeptat, jestli jste to někdo neměl podobné, jako já teď 🙂
Ja absolutne nechapu tyhle diskuze 🤦🏼♀️ Muzes byt i nemusis. Kolil Ti je, ze se tak ptas? Kup si test a dozvis se to 🙄
@brookmichaela na tohle se paní asi neptala.. pokud Vás tenhle příspěvek tak rozčílil možná by nebylo od věci si to nechat pro sebe..
@dixinka123 ja to tak mela 13dpopozitivni a 14dpo negativni,biochemicke tehu
No budeme skoušet dál zítra mám dostat menstruaci tak uvidím
@kami2262 Ahoj, tak jak si dopadla ? 🙂
@michaela10s přesně jako ty zítra jdu na inekci abych dostala 8 dni spoždení krev negativní

@kami2262 a tehotensky test?