Prosím poraďte, může se jednat o těhotenství? 🙂

andysek1235
9. bře 2017

Ahoj potřebovala bych poradit, dalo by se říct že jsem taková menší snažilka :D nicméně poslední " menstruaci" i když bych to tak zrovna nenazvala jsem měla 20.2. jenže tam nebyla ani kapka čerstvé krve jen hnědá až černá krev a připomínalo to spíše sliz nebo něco takového omlouvám se ale nevím jak jinak to popsat 🙂 už týden mě svědí až jakoby trošku pálí bradavky sem náladová citlivá , myslíte že by se mohlo jednat o těhotenství? tt jsem dělala je tam slaboulinký dušík je možné že ho vidím jen já :D připadám si už jako blázen fakt :D předem děkuji za vaše reakce 🙂 Andy 😔

lavender19xx
9. bře 2017

@andysek1235 na barvu krve bych nehleděla, z těla může odcházet i starší krev, která je tmavší + spolu se sliznicí to může vytvářet zajímavou hmotu 🙂.
Nevím, jak máš dlouhé cykly a jestli se snažíš vypozorovat ovulaci, ale právě při ní můžou svědit/pálit bradavky a taky náladovost se vychýlí (mně se to děje pravidelně).
Blázen nejsi, pokud jste měli nějaké tulení tento týden, tak je vysoká šance, že jste se trefili na tu ovu a příští ms nedorazí 😉.
Pokud bys otěhotněla v minulém cyklu, myslím, že by ten tt už byl teď pozitivní.. Držím palec 🙂

andysek1235
autor
9. bře 2017

děkuji za reakci , taky mi to bylo divné že pokud bych otěhotněla před minulou ms tak by už test byl jasně pozitivni zatim však včerejší test jsem testovací čárku viděla jen ja a přítel se mi smál :D :D ... dnešní test jsem dělala z raní moči a je to tam vidět o trochu lip ale i tak žadná slava no nezbývá mi nic než jen čekat 🙂

andysek1235
autor
9. bře 2017

ovulaci nesleduji nechávám tomu spíš volný průběh tak uvidíme no snad se zadaří 🙂

lavender19xx
9. bře 2017

@andysek1235 tak se snaž zabavit a za 10 dní by ten test mohl vyjít pozitivně 😉. Vím, že píšeš, že jsi menší snažilka, ale snažení není jen o pozorování cyklu, těla, různá podpora bylinek a já nevím čeho ještě (jo na tulení jsem zapomněla 😀), ale je to i o tom testování. Pokud chceš zůstat ve škatulce 'menší snažilka', rozhodně netestuj každý den 😉.

clear301
9. bře 2017

nafoť test 😀 my tady budem naklápět monitory a třeba taky něco uvidíme 😀 jinak, možné je vše, pokud jsi měla sex, tak těhotná být samozřejmě můžeš...

andysek1235
autor
9. bře 2017

Nejspíš to ale vidím jen já :D :D

tomikjoejoe
9. bře 2017

Držím palce, ať to vyjde 🙂 Taky jsem si takhle párkrát dělala test, čárku jsem viděla jen já a bohužel jsem těhotná nebyla, ale Vám to třeba vyjde.

andysek1235
autor
9. bře 2017

@tomikjoejoe moc děkuji 🙂 hodně mě matou ty bradavky svědi a pálí jako blázen naposledy jsem toto mela u malé když jsem byla těhotná no... Nezbývá mi nic než čekat a doufat ... 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru