icon

Prsa a podbřiško pobolívají. Jsou možné tak brzy příznaky?

lobelka28
13. srp 2020

Dobrý večer maminky,
Snažíme se půl roku o miminko, zatím nic, ale ještě jsme v toleranci. Mám 9 DPO, ale už 2 den mi začaly vystřelovat bolesti do prsou a podbřišku, MS je nepravidelná (+- 33 - 36) někdy se i opozdí, prsa takto nikdy nebolely, ani před ani při mrše, je vůbec možné takto brzy něco vypozorovat? Máte některá zkušenosti s hodně brzkými příznaky? 😊

amazonkajanik
13. srp 2020

@lobelka28 může to být psychika. Už tu kolikrát padlo,že příznaky takhle brzy nemohou být,že tělo ještě ani neví,že je "těhotné "
Hoď se do pohody a držím palce. My čekali 6let na ten náš malý zázrak

karkulka1283
14. srp 2020

Me teda prsa začali bolet až v 8tt a břicho mě taky bolelo později. 9DPO jsem měla už krásně viditelnou čárku z odpolední moči.

leniiid
14. srp 2020

@karkulka1283 tak to u mě byl první příznak prsa. Nevím už který den dpo, myslím si, že tak 10. A to byl pro mě jasný signál zkusit test... každý to máme jinak, ale první příznak to být muže

lobelka28
autor
14. srp 2020

@karkulka1283 Také jsem si dělala test a druhá čárka byla skoro neviditelná, ale byla tam, po zaschnutí byla o něco lépe viditelnější, ale přes telefon bohužel ne, jen okem. Už jednou jsem měla pozitivní ale s MS to odešlo.

lobelka28
autor
14. srp 2020

@leniiid právě že mi nikdy takto bolest do prsou nevystřelovala, ale tělo není stroj, může to být příznak i něčeho jiného, i když tajně doufám a modlím se aby nebylo :D 🙂 ale předčasná radost je pro mě zbytečná, pak přijde ještě větší zklamání

leniiid
15. srp 2020

@lobelka28 tak to mě nevystrelovala, byl to pocit jako by mě něco z boku prsou tlačilo, bradavky vystouplé, pocit plnosti v břichu

lobelka28
autor
15. srp 2020

@leniiid to jsem teď měla přes noc, nemohla jsem spát každou chvíli jsem se budila a po probuzení jen cítím takové napětí v prsou, ale test mi dnes vyšel negativní z ranní moči, uvidíme jestli přijde MS, ale neděje tomu nedávám, jen je zvláštní že jeden test byl s duchem a dnes sněhobíly

elfka21
15. zář 2020

Já myslím, že některé ženy mohou mít příznaky už týden po ovulaci. Byla jsem dvakrát těhotná a pokaždé jsem věděla ještě před destem, že to vyšlo. Bylo mi divně od žaludku a byla jsem unavená. A měsíc před tím, jsem si to nevsugerovala, ač jsem se snažila sebevíc. 😀