První náznak. Že by?
První náznak po roce úplně negativních testu holky řeknete mi co vidíte a jaké testy sou podle vás nejlepší zkoušela ste některá i tehotensky test s krve z lékárny ?

@barca98 někdy vychází testy pozitivně právě kvůli cystam. Zkus zase zítra dystak. Já mám ve všech těhotenstvích ověřený GS máma test. Jdou uvnitř dva testy s vysokou citlivosti. Jiný jsem nikdy nekupoval, vždy mi ukázaly čárku až v době těhotenství i týden před mš. Držím palce 😉
@mobilishky ahoj ty bohužel nemůžu sehnat v prodejně mají je jen na objednání do 5 dnů a to nevydržím
Vydržte minimálně do termínu ms
@lachtanice86 ano zítra mam termín ms. Bohužel mám zkušenost z Vánoc, pozitivní test a odešlo to s ms. Ale i tak mi to nedá netestovat
@dede37 to ze jsem mela pozitivni test a pak dorazila ms jse zažila xkrat.
@dede37 tam nevidim nic
@barca98 je, to je skoda.....
Tak ono když se testuje brzo, tak tam za čárka být nemusí, nebo je hodně slabá. Taky záleží na citlivosti testu a kolik má barviva. Já když si udělala test 9-11 dní po ovulaci, tak mi vyšel slabou ký dusík, skoro neznatelny. Někde jsem se dočetla, že se dá těhotenství poznat i z ovu testu. Tak jsem hned zkusila ten a tím jsem si ducha potvrdila 😁 tak sem vložím ukázku, třeba to někomu pomůže 😉🌷zelený je test na ovulaci
@mobilishky Holky asi sem rozbita nebo uz nevím ... teď babo raď
Ahoj holky byla jsem dneska na gynekologii a bylo mi řečeno že doktor nic nevidí tak jen pro info ...😢
@barca98 To mě moc mrzí. Nejhorší je, že člověk získá naději a pak zjistí, že to tak není. Myslím na tebe a určitě se brzo povede. ❤️
@marta_kovar dekuji si zlata

@dede37 Tenhle test to má poznat 6 dni před ms