První sex, použili jsme kondom. Je všechno v pořádku?

bludimira459
23. bře 2015

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, je to den po prvním sexu s mým přítelem, oba si myslíme že všechno proběhlo v pořádku,antikoncepci keště neberu takže jsme použili kondom,který byl taky v pořádku po celou dobu. A já pak ani nic necítila.Přítel to prý všechno kontroloval a podle něj to bylo všechno v pořádku. Všechno jsme udělali správně. Ale já se bojím jestli se nemohlo něco nějak pokazit, opravdu nechci být těhotná.

anjelita
23. bře 2015

Bludimiro jestli mas takovou paniku z otehotneni i pres to ze vsechno problehlo v poradku, zkus priste kondom + prerusovanou metodu abys mela jistotu a zacni s antikoncepci. Sance ze jsi otehotnela z toho co jsem cetla je naprosto miziva.

tifanyt
23. bře 2015

Nepatřím k rýpalkám-sice jsem u jakousi poznámku o celibátu napsanou měla, ale pro jistotu mažu-možná se najde někdo jiný...
Každopádně pokud i přes kondom máte strach z otěhotnění, tak doporučuji zajít na gynekologii pro antikoncepci, popř. kombinovat s přerušovanou souloží - viž předchozí příspěvek.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru