icon

Ranní nevolnost. Je příznakem těhotenství několik dní před menstruací?

monbonaa
2. črc 2025

Ahoj,dnes mám 4 nebo 5 dní do MS. Dnes je to druhý den co je mě ráno nevolno. Pocit na zvracení. Včera ráno to stejný. Přijde mě to jako ranní nevolnosti. Přes den když jim tak je to ok. Mám smysl si dělat test? 🙂

helen_h
2. črc 2025

Ne, nemá. Ranní nevolnosti se neobjeví 10 dní od styku, kdy by teoreticky teprve začínalo probíhat oplodnění a tělo by ještě nestihlo produkovat hormony, které nevolnosti způsobují. Je to jen psychika nebo z horka.

jaja01k
2. črc 2025

@monbonaa Ještě počkej pár dní. I na ty ranní nevolnosti je brzy, to bude mít spíš jinou příčinu.

lencaa11
2. črc 2025

@monbonaa počkala bych na datum Ms měla jsem tohle jeden čas jako PMS

diaxi
2. črc 2025

Podle mě ne. Mně takhle občas bývá před menstruací. Takové příznaky vůbec nemusí znamenat těhotenství.

miryp
2. črc 2025

A já půjdu proti proudu, mně bylo u druhého těhotenství divně od žaludku už při 12 DPO, klasické nevolnosti pak nastoupily až skoro za měsíc. Takže klidně to těhotenství být může, ale samozřejmě také nemusí a můžeš mít jen přehřátý organismus s těch veder. Pokud to zvládneš, udělej test až při zpoždění, alespoň nebudeš muset lovit duchy. Já to nevydržela, duchy jsem lovila a prvního jsem našla při 8 DPO...

jan_hah
2. črc 2025

@monbonaa nemyslím si. Radši počkej na ms. Mně býva takhle každý druhý měsíc 😀

numda11
2. črc 2025

Já bych počkala, ať se pak neraduješ zbytečně.