Rozpoznávání duchů: Může nachlazení ovlivnit těhotenské testy?
Dobrý den,
pokoušíme se taky o miminko. Zažila jsem několik měsíců zklamání s testy. Jsem teď nachlazená a piju snad nonstop, takže mám rozředěnou moč i tu ranní a to fakt dost 😂.
Prosím prosím, že mi už nehrabe?❤️ Manžel nevidí nic a prý si psychicky jen ubližuju. Já vidím a na obou 😭

Vidím 😀
Duch tam jen,tak uvidíš.Drzim palce.
taky vidím, držím palce 🍀❤️
👻 tam je testovat dál ☘️☘️
Jsou tam, to už bych brala jako slabé čárky, žádný duch. Tvůj manžel ať si zaběhne na oční 😉
Děkuji všem, snad se mimi přes mé na nachlazení a rýmu udrží 🙏🏻Snad se můžu potichu radovat ❤️
@klokanka31 Ty jo! Tak teď jsi mě neskutečně potěšila! ❤️ manžel potřebuje asi dálnici, aby uvěřil! Tak snad za par dní budu hrdě ukazovat dálnici ❤️
Oni chlapi jsou v tomhle divní...Já když po 12 letech snažení ukázala manželovi pozitivní test (byl +-stejný jako u tebe), tak jsem čekala strašnou radost, ale místo toho se jen otočil od počítače, prohodil že možná něco trochu vidí, a hrál dál 🤦♀️ až u třetího těhotenství byla reakce o dost lepší.
@klokanka31 Fakt? Mě to totiž zamrzelo. Chápu, že nechce, abych byla pak zklamaná. Obzvlášť, když si teď říkám, když jsem nemocná, tak jestli to právě pak nevyjde a mimi odejde. 😭 Ale prostě čekala jsem jinou radost noc. Doufám, že se malé udrží a ještě taťkové ukáže co proto! 😁❤️
A ještě jednou moc díky! Jsi neskutečná podpora ❤️
Pokud nemáš vysoký horečky, tak bych se nebála. Já u třetího (a jediného zdravého) těhotenství měla na začátku angínu, měla jsem antibiotika, a Eliška se udržela 😊
@klokanka31 Nene horečky nemám, mám ucpaný nos a smrkám o sto šest a hlava jak pod vodou, ale jinak jen toto. Tak snad.
Jsi fakt zlatá! Ani nevíš, jak mě uklidňuješ❤️
Proto tady koník je 😊🍀🍀
@darkness1234 negativní test
@chybadel do ms mám čas měla.by přijít 22.12. Chápu že je lepší test až v den ms když nepřijde nebo den předem ale jal sem psala zvědavá jsem
@darkness1234 negativní

Vidím 😊👍 testovat další dny a budu drzet palce ať to není falešný poplach 🙏🏼