Ryska nebo těhotenský duch? Testování před menstruací
Ahoj holky uz 3 den špiním hnědou krví nic nebolí vše ok , MS mam dostat 18-19.1 dnes ráno sem si dělala test zda se mi ze neco vidim co myslíte vy? Vim ze před MS nemá smysl se testovat. Ale s přítelem se uz 2 roky snažíme parkrat to nevyšlo, ale ted mi prijde ze by konečně uz. Nikdy předtím sem pred MS nešpinila ani nic takového a kdyz uz tak růžove. Předem děkuji za odpověď

@kristy1996 Nějaký stín tam vidím. Držím palce, ať sílí 🙂
@jaja01k dekuju, no jde to hodně blbě vidět. Tak snad to za pár dnů bude sílit.
@lencaa11 dekuji..
@kristy1996 náznak ducha tam vidět je. Ale teď holky psali že dělají hodně falešné duchy.
Ale držím palce ať to není tvůj případ a test ti bude sílit ☘️☘️
@kristy1996 něco pidi vidím. Udělej dr.max nebo intime ty jsou spolehlivé
@vladuskav36 no, prave hlavne mam pred ms tak byla asi blbost test vubec delat. Ale budu doufat ze tomu tak je, udelam test treba den pred a uvidime
@vladuskav36 udelat zítra ráno digi clear blue je asi blbost ze? Ta nedočkavost je strašná zvlášť když už je to taková doba
@kristy1996 já být zkusila udělat zítra obyč test a podle čárky bych zkusila ten digi. Mě Digi ukázal 2dny před ms ale já měla čárku vidět o malinko víc než ty
@vladuskav36 nemam prave obyc mela sem jen jeden a ten sem delala dneska mam uz jen digi :/
@kristy1996 tak zkus udělat ten a uvidíš. Ještě jednou sem koukala na ten test a když sem si to přiblížila tak jsem měla stejnou čárku když mi Digi ukázal 1-2
Já jsem sice teprv 5 dpo ale dnes mi přijdou testy digital a mama testy.🙂 Za mě jsou skvělý tyhle. Držím palce aby to sílilo.🍀
@vladuskav36 trochu se bojím zklamaní no, stále špiním ale přijde mi to fakt zvláštní.
@vladuskav36 tady na denním světle ale jde to vidět opravdu minimálně.. aby to nebyla spíš jen riska
@siima12 ja delala mamatest 10. 😊
@kristy1996 jj vidím no uvidíš.
A ty špiníš?
@vladuskav36 no dnes 3 den, ale ja když to dostávám tak mam den předem růžové a druhy den uz silnou menstruaci , ted mam jen hnědou. A hnědou krev mám vždy až po MS ne pred tak nevim
@siima12 také mám ráda mamatesty ale teď jsem právě hodně četla že dělají falešné duchy tak nevím. Když sem testovala naposledy tak mi právě ukázal správně
@kristy1996 tak hnědé špinění nemusí nic znamenat tak zkus koupit ještě mamatest a uvidíš
@vladuskav36 dekuju , zkusim a uvidíme! 😊 jste hodna
@kristy1996 není za co. Znám ten strach mám už něco za sebou. A neboj nebudu na tom o nic lépe čekám až mi skončí ms a budeme zkoušet také mimi
@vladuskav36 hodně štěstí! Ja uz trochu ztrácím naději. Přeci jen je to vcelku dlouho , a u deti mam dve, sem nikdy problém neměla šlo to hned na 1 pokus ted pokusu několik a nikdy to nevyšlo :(
@kristy1996 já mám také 2 děti. Syn se povedl ani nevím jak je mu 14let. A mám ho s bývalým manželem. Teď s manželem máme spolu 2 letou holčičku a čekají jsme na ní 5let a během té doby jsem 4krat potratila.
@vladuskav36 to je mi lito, no ja během tich 2 let několikrát tak vim jak se cítíte budu držet palečky ❤️
něco málo tam vidím,držím palce
@kristy1996 děkuji uvidíme jak to půjde teď. Právě čekám až ms skončí ale je to nekonečný už 7den ale jsem po vyndání tělíska tak jsem počítala že bude ms dlouhá
@kristy1996 ten Digi je brzo na vašem testu není ještě nic extra a vzhledem k tomu že Digi je 25 nejspíš ukáže negativní šla bych radši pro obyč testy
@lencaa11 no uvidíme , říkám si ze by asi mela byt ta čárka silnější když to mam dostat uz 18-19 ledna . Tak asi počkám se vším az do termínu
@kristy1996 tak čárka se může ještě ukázat zas 18.-19.1 je ještě čas proto bych počkala s digitálním a testovala ještě obyč testem
@lencaa11 dekuju , ale schválně počkám do toho termínu zabavím se at na to furt nemyslim 😃

@kristy1996 vyzkoušela bych jiný test něco tam prosvítá ale zatím to je negativní