Ryska nebo těhotenský duch? Testování před menstruací
Ahoj holky uz 3 den špiním hnědou krví nic nebolí vše ok , MS mam dostat 18-19.1 dnes ráno sem si dělala test zda se mi ze neco vidim co myslíte vy? Vim ze před MS nemá smysl se testovat. Ale s přítelem se uz 2 roky snažíme parkrat to nevyšlo, ale ted mi prijde ze by konečně uz. Nikdy předtím sem pred MS nešpinila ani nic takového a kdyz uz tak růžove. Předem děkuji za odpověď

@siima12 taky mi nikdy falešnou neudělal. Ale já sním naposledy testovala při zjištění že jsem těhotná s dcerou. Ale teď je mám doma taky 😁😁 a i ovulační mám od GS tak uvidíme
@vladuskav36 Co se týče ovu testu ZŠ mě nejlepší od LIVSANE 😊
@siima12 to je pravda. Dřív jsem sním testovala. Ale teď jsem právě skusila tyto tak uvidíme. Kupovala jsem je na stejných stránkách jako těhu testy.
@janousekzhk Krásný duch🍀 ať sílí 😊
@janousekzhk je tam duch 👻 hlavně aby teď sílil ☘️
@janousekzhk vypadá to že to vyšlo testovat dál 🍀🍀🍀
@siima12
@vladuskav36
@lencaa11 děkuji holky Zkusím zase za 2dny 🍀
Ahoj holky, tak sem začala že včerejška na dnešek hodně krvácet , dekuji vám ale za rady. A at se každé jedné z vás splní přání mít to vytoužené miminko!🍀❤️🥰
@kristy1996 tak to mě moc mrzí 😔 ale příště to už třeba určitě vyjde☘️
@vladuskav36 ja sem uz zvykla 🫤 ono me uz nic nepřekvapí , no uvidime vlastně ani nevim jestli mam silu o neco dál bojovat . Ale dekuju vám🍀
@kristy1996 já sem 4 krát potratila pak jsem si dala půl roku pauzu a pak se povedlo samo
@kristy1996 jsme na tom úplně stejně ,i stejný duch i stejný termín menz . Nějaké novinky ?Ať se můžu s někým srovnávat
@michaela86mk ahoj novinky žádný , proste přišla MS driv a jinak nez kdy jindy. Druhy den co sem začala krvácet se mi to rozjelo tak ze za 5 hodin durch 30 vložek a tamponu . Ale bylo mi řečeno ze sem proste mela jen hodne silnou ms . :/

@vladuskav36 Mě nikdy neudělal falešného ducha.😊 Buď ukázal že jsem nebo ne.😊 Takže kupuji jen ty mam doma jedno balení a za chvíli má dorazit další várka 😂 plus ten digital