Rysky na těhotenském testu
Vůbec jsem netušila že jsou nějaké rysky na TT,některé které o tom neví,to berou za ducha ,tak kdo má komu se objevila ryska na TT jako mě ,nevím jestli půjde dobře vidět ,ale já ji vidím i pouhým okem mrsku jednu 😀😀😀

Já teda nic nevidím.
No ta ryska je trochu dál, než by měla být těhu čárka 🙂
Taky jí vidím,ale těhu čárka by měla být určitě blíže kontrolní 😉 zkus za pár dní znova nový test 🙂
Nedá se nic dělat, jsem slepá, budu muset doma rozebrat test. 😀
@bazarekmodranacek to je ryska ,nejsem těhotná 😀😀😀😀
Tenkrát negativní ...jen ryska
@natalnovak Mne to prijde pozitivni, ale poradim, co asi sama vis - udelej dalsi test a budes vedet
Duch by měl být do růžova, sic světle až "průhledně ale trošku joo. Ryska je bílá, či do šeda, jen o něco tmavší než její okolí proto před zaschnutím testu je "výraznější" ale nenese ten růžový nádech jako u ducha. Každopádně hledat náznak za každou cenu vede ke zbytečnému zklamání... ;)
Ahoj holky, mám dotaz ohledně často zmiňivaných rysek na tt. Ano, četla jsem, že je bud´ bílá nebo šedá, můj dotaz ale zní, kde asi se na tt nachází? Ja možné, že by test ukázal rysku přesně v místě, kde mi v minulosti ty samé testy ukázaly jasně pozitivní čárku? Nebo je ryska vždy o něco dál od kontrolni linie než je linie testovací?
Díky za odpovědi🙂

Ano jsou, vlastní zkušenost 🙂 , jednou jsem test kvůli tomu i rozebrala 😀