Rýsuje se pozitivní výsledek testu v 8. dni po ovulaci?
Vím,je to moc brzy..jsem dnes teprve 8DPO...ale muj pocit a napeti v prsou mi nedalo a udelala si teď večer test.. Nepotřebuju slyšet ze je to brzy...vim to..jen jsem chtěla aby to videlo víc oči..risuje se tam neco?

Ano 😊
@teplaka1 pokud je to intime rak bacha, děla docela pěkné čárky, ikdyz to těhotenství není
@monika3456 tento mi udelal poprve ducha..takze nevim..Minuly cyklus jsem mela krásné carky na Mamatestu a na tomto nic..myslim ze to není falesny test...aspon v to doufám 😔😔
@teplaka1 budu držet palce 🍀
@teplaka1 já to měla podobně v den vynechané menzes dálnice a na prsa jsem si nemohla ani chytnout 🙈 a dnes jsem v 12 t Myslím že potichounku mohu gratulovat 🙂🤗🥰. Ať se splní očekávání 🍀
@teplaka1 Je tam vidět duch 🍀
@teplaka1 potichu gratulace, je tam...tak hlavně ať sili🤗
@teplaka1vidím krásně.....
Měla jsem ještě slabší 10DPO a těhotná jsem....
Držím palečky 🍀
Drzim palce.. před rokem jsem měla v podstatě stejného ducha, tak 8-9 DPO, pak zmizel a 12-13 DPO se objevil zase.. moc nezesilil a po cca týdnu zpoždění přišla MS..
Tak snad to u vás nebude podobné..
Vidím přeji ať sílí
Tohle jsem měla minulý měsíc i silnější a nic...
@teplaka1 držím palečky 😍
@pajasala čárku tam vidím, ale vydržela bych nebo minimálně zkusila pro porovnání i jiný test. Taky jsem zkoušela 9DPO ale raději 2 značky.. mamatest není v poslední době moc spolehlivý
Ahoj holky,náhodou jsem narazila na vaši diskuzi,posílám foto testu jak jsem si je průběžně dělala. Byla jsem na IVF,měla jsem prodlouženou kultivaci na 5 dní. Prvně jsem testovala 5 dní po zavedení embrijka (10 dní od "ovulace" )a prozatím to dopadlo dobre, už jsem měla HCG potvrzene na krvi a teď čekám,jestli se vše vyvíjí jak má na první ultrazvuk ❤️

Řekla bych,že ano 🌷.