icon

Šance na těhotenství i přes předčasnou menstruaci?

verka12345
3. lis 2021

Zdravím mam dotaz , ale netýkající se dítěte.
S přítelem se snazime o prcka . Není to tak dávno co jsem měla nalezenou cystu na pravém vaječníku po té jsem neměla cca 40 menzes pak mi přišel trval jako pokaždé 5 až 7 dnů. Pak další měsíc opět 5 dní . v říjnu jsme se od začátku plodných dnů začali opravdu snažit obden a hlavně před ovulaci na ovulaci a po ovulaci . Menzes mě měl přijít až 6 teho listopadu a přišel včera . Jsem s toho zmatená aby mě přišla o 6 dní dříve ? Ale je jiná při bežné menzes mám bolesti ty sem měla celý den ale ještě den před tim než přišla a pak nic .Nadále mám citlivější poprsí , často chodím na malou jsem ospalá apod . Je tady nějaká šance že se mohlo zadařit ? Někde jsem četla že je možné menstruovat do 3 měsíce těhotenství . Ovulace byla 23 října dle kalendáře.

petradt1986
4. lis 2021

@verka12345 treba to bylo jen uvrtavani miminka. Zkus test. Nebo se ti jen zblaznily hormony. A přišla MS dřív. Podle toho co píšeš to tak být může .

verka12345
autor
4. lis 2021

@petradt1986 nevím uvidíme snad to je uhnízdění ale přijde mi ze kdyby to bylo nidacni krvaceni tak by nebylo tak silne alespon u syna jsem to tak nemela .