Savo jako těhotenský test, věříte tomu?
Ahojky holky, docetla jsem se, ze lze pouzit jako test savo s moci 1ku1, kdyz bude sycet a penit jste tehotna.Ja tomu tak mam, tak se chci jen zeptat jestli tomu nekdo tady z vas veri nebo ma nejake zkusenosti. Budu rada za kazdou odpoved. MS mam dostat v patek a jako tehule se citim je mi spatne, boli brisko a tak.
Ja to slysela prvne vcera a hned zkusila, tak prave taky nevim. Nasla jsem to na webu je tam toho vic s cim reaguje, kdyz tam je hcg.
@elvira nejsou drahe jen ted nemam pristup do kramu vis a jsem nedockava 🙂
No, tak ono to sice není až tak průkazné, pokud neměříš delší dobu, ale ráno jsem měla bazální teplotu nad 37, když jsem byla těhotná...
@veronikapigi A ty bys tomu verila? Nebo by sis pak stejne sla pro test? A co kdyz ti to se savem vyjde, ale tehotna nejsi, nebudes zbytecne zklamana?
taky jsem to tu i tady neklde cetla,ale teda nevim 😔 nooo zkus pak test a dej vedet jestli to vyslo 🙂
@veronikapigi Pokud máš dostat ms až v pátek, tak by možná nic neukázal ani těhotenský test, natož nějaké močení do sava 😕
Test koupim urcite jen tomu savu neverim neni to prokazane..jen me zajima jestli je to pravda nebo jen naka blbustka

Slyším prvně... A zkoušel ještě někdo jiný načůrat do sava? Já bych to třeba zkusila s manželem.. tam je jasný, že když bude bublat i jemu, tak je to hloupost... nebo manža těhu 😀