icon

Šestý den bez menstruace a bolesti břicha. Je něco špatně?

papajaeliot
3. čer 2025

Ahoj,

Jsem sesty den po nedostani menstruce a test vypada takto, mirne mne pobolivava v podbrisku, ne vsak porad, jen kdyz moc chodim. Driv mne bolelo v krizove oblasti. Je to vse v poradku? Dnes jsem sla na krev k doktorce na hcg, vysledky az zitra… diky

Šestý den bez menstruace a bolesti břicha. Je něco špatně?
tattiana9
3. čer 2025

A na co konkrétně se vlastně ptáš?

bebyna
3. čer 2025

No my ti asi nemůžeme říct zda je vše v pořádku... Na krev jsi šla. Na výsledky musíš počkat. Pokud to bude sílit, menstruace se nedostaví... hCG poroste... Je to jasný 🙂

papajaeliot
autor
3. čer 2025
@tattiana9

A na co konkrétně se vlastně ptáš?

@tattiana9 asi jestli je to potvrzene tehotenstvi a je vse ok? Jestli mel nekdo podobne zlusenosti?

papajaeliot
autor
3. čer 2025
@papajaeliot

@tattiana9 asi jestli je to potvrzene tehotenstvi a je vse ok? Jestli mel nekdo podobne zlusenosti?

@papajaeliot na ultrazvuku jeste nic, ale taky to dava smysl, ze by tam nic byt zatim nemelo, kdyz by to bylo 4.tyden teprve

papajaeliot
autor
3. čer 2025
@bebyna

No my ti asi nemůžeme říct zda je vše v pořádku... Na krev jsi šla. Na výsledky musíš počkat. Pokud to bude sílit, menstruace se nedostaví... hCG poroste... Je to jasný 🙂

@bebyna no ja myslim, ze jsem sla moc brzy a ted se proste asi teprve uvidi, ze?

bebyna
3. čer 2025
@papajaeliot

@bebyna no ja myslim, ze jsem sla moc brzy a ted se proste asi teprve uvidi, ze?

@papajaeliot to je čistě na tobě kdy půjdeš pokud je doktor v pohodě a spolupracuje...
Já jsem byla na inseminaci takže já jsem testovala pořád a jakmile jsem viděla ducha na testu, šla jsem na krev hned. A chodila jsem každý týden po dobu 3 týdnů. A hCG rostlo.

Co se týká ultrazvuku - u každé ženy je to vidět jinak. Ve 4tt na utz nebylo vidět u mě nic.
V 5tt mi říkala doktorka že stále nic nevidí ale že mám zesílenou dělohu.. V 6tt už viděla 2 gestační váčky. A v 8tt už byli vidět tvorečci se srdeční činností.

Některé ženy psaly že bylo něco vidět až v 8tt.
To ti prostě nikdo nemůže říct. Musíš počkat a pokud můžeš, zajdi si na krev zase.

papajaeliot
autor
3. čer 2025
@bebyna

@papajaeliot to je čistě na tobě kdy půjdeš pokud je doktor v pohodě a spolupracuje...
Já jsem byla na inseminaci takže já jsem testovala pořád a jakmile jsem viděla ducha na testu, šla jsem na krev hned. A chodila jsem každý týden po dobu 3 týdnů. A hCG rostlo.

Co se týká ultrazvuku - u každé ženy je to vidět jinak. Ve 4tt na utz nebylo vidět u mě nic.
V 5tt mi říkala doktorka že stále nic nevidí ale že mám zesílenou dělohu.. V 6tt už viděla 2 gestační váčky. A v 8tt už byli vidět tvorečci se srdeční činností.

Některé ženy psaly že bylo něco vidět až v 8tt.
To ti prostě nikdo nemůže říct. Musíš počkat a pokud můžeš, zajdi si na krev zase.

@bebyna ok, to je pro mne super odpoved a moc diky, budu ted cekat, ale i na testu se to ted postupne zesiluje, tak verim a doufam, ze to poroste. Dekuju moc

bebyna
3. čer 2025
@papajaeliot

@bebyna ok, to je pro mne super odpoved a moc diky, budu ted cekat, ale i na testu se to ted postupne zesiluje, tak verim a doufam, ze to poroste. Dekuju moc

@papajaeliot za nic. Fakt je to individuální. Dej na svou intuici, domluv se s doktorem a pokud jde prostě na tu krev choď častěji a uvidíš. A držím palce na mimiska 🍀