icon

Sílí dost?

14. pro 2020

Tak nevím,sílí dost? Poslední dneska ráno, ty vrchní 3 už jsou uschlé..

Sílí dost?
autor
14. pro 2020

Jediné co jsem zpozorovala je to že ta druhá čárka vyskakuje čím dál tím rychleji ale myslela jsem že kdy jsem cca 17-19 DPO (nevím přesně) tak že budou čárky jasnější..

maky977
14. pro 2020

Ahojky,tohle jsou moje testy ClearBlue a hned pod nim v pátek,ten další v sobotu ( měla byt MS ) v neděli jsem netestovala a dneska rano je ten zvlášť vyfoceny...ale každá jsme jiná 🙂❤️

tez83
14. pro 2020

Také ukážu me testy...nechci strašit,ale takto stale slabé testiky jsem měla u biochemického tehu.Nicmene si myslím,že jen možná u tebe pomaleji stoupá HCG.

autor
14. pro 2020

@tez83 no,zase si říkám jestli by mi ale bylo tak zle každé ráno,bolí mě prsa, podbřišek taky docela dost.. achjo. Dneska zavolám Dr. a uvidíme no..

maky977
14. pro 2020

Uvidíš 🙂 každá jsme jiná,ale k Dr. bych zašla,co nejdřív ..každopádně Ti přeji ať Ti to vyjde a maličké je zdravé ❤️

autor
14. pro 2020

@maky977 mockrát děkuji..a tobě gratuluji 😍

elyey
14. pro 2020

No tak každý to může mít jinak, ale podobné jsem to měla také u biochemické těhotenství. A podle krve dokonce hcg rostlo i v den, kdy už jsem od předchozího večera krvácela. Ale nemám srovnání, u dalšího jsem si udělala dva testy, sílilo to malinko, pak jsem skončila na pohotovosti, kde to v 5+3 potvrdili a test už jsem si nedělala a počkala na potvrzení srdíčka.

leniczka23
14. pro 2020

Já osobně si myslím, že tohle není prosperující těhotenství. Ale držím palce.

mrstte
14. pro 2020

Já jsem třeba na testu nikdy vyloženě dálnici neměla a vždycky ta jedna byla slabší a mimčo je v pořádku, sice jsem v prvním trimestru krvacela a musela být i v nemocnici ale teď jsem 31 tt a vše v pořádku. Tak držím palce ať je vše v pořádku.

autor
14. pro 2020

Byla jsem u Dr protože mě i velmi bolí podbřišek a zatím musíme čekat. Vychází mi to teď 4+6 tt a zatím nebylo nic kromě zvětšeného vaječníku vidět - což je prý standartní, je hrozně brzo. Vzali mi krev a ve čtvrtek se mám hlásit o výsledky + za týden kontrola zda bude dutinka vidět v děloze. Takže tak...achjo..

kocila
14. pro 2020

mohla jsi mít pozdější ovulaci a tím pádem slabší testy, pokud budou testy sílit, tak bych nic nezatracovala...
jinak, víš kdy jsi měla ovulaci? měříš bazální teplotu, nebo děláš ovulační testy?. Máš pravidelný cyklus?

kristousenecek
14. pro 2020

Každá jsme jiná já tahle testy měla pořád jak máš ty ,a mám malou co má 2roky a 9mes.,takže buď v klidu ;),ono to určitě dopadne dobře ;)

jade85
14. pro 2020

Je hrozně brzy, je normální, že nic moc vidět nebylo. Ale testy by měly aspoň obden sílit, což bohužel moc u tebe nevidím. Měla jsem teď podobně nejednoznačné testy a nakonec jsem dostala menstruaci s asi týdenním zpožděním. Ten začátek je prostě buď a nebo - 50-70% časných těhotenství se neudrží a odejde s menstruací. Ale aspoň víš, že ovuluješ a není problém s oplodněním. A třeba ještě není všechno ztraceno a testy začnou sílit. Držím palce.

autor
14. pro 2020

@kocila cyklus plus mínus 3 dny (27-30 dní), ovulaci jsem nijak moc nehlidala, orientačně jen plodné období dle aplikace a sledovala jsem hlen ale jako nějaké velké sledování bych to nenazývala, nechali jsme to tak volně, proto ani nedokážu přesně říct kolik DPO bych mohla být.. další věc je že fakt pořád chodím na malou, jako bych byla nastydlá (i to je vlastně varianta no) takže ta ranní moč nemusela být tak koncentrovaná jako obvykle kdy v noci nechodím .. ale to jsou už jen úvahy, uvidíme jak to dopadne, modlim se aby to bylo ok 🍀

autor
14. pro 2020

A asi už počkám na tu krev a utz za týden, mě to zkoumání čárky jen stresuje 😔 v pátek jsem dělala ještě navic (a pro jistotu) digitální s citlivostí 25 a ukázal těhotenství,u toho to taky mělo zůstat než dělat další a sledovat pomalu pod lupou pocurane papírky...ach ta zvědavost no.

pepickovapavlinka
14. pro 2020

Přeju aby to bylo prosperující těhu.Mě v Září také testy nesílili a bylo to zamlklé těhu.

agneska7
14. pro 2020

Nevím no moc nesili ta čárka je pořád stejná i když si porovnám hned ten první s posledním měl by tam být vidět rozdíl a na fotkách moc není ,,,, ale jak píšou holky každý to má jinak tak snad to bude v pořádku 🍀

kocila
14. pro 2020

tak pokud nemáš přesně potvrzenou ovulaci, tak se může jednat o pozdější těhotenství. .ze začátku totiž testy sílí velmi pomalu a pak se objeví z ničeho nic dálnice... držím palce👍🍀

autor
14. pro 2020

Moc děkuju holky. Abych řekla pravdu tak ještě o víkendu byl rozdíl mezi testy fakt viditelný (hlavně mezi prvním a třetím) ale čím jsou starší a uschlejsi tak vypadají všechny tak nějak stejně. Nezbývá než doufat. 🙂

ema90
14. pro 2020

To, ze po par dnech vyschnou a zeslabnou je normalni, takze ta fotka muze zkreslovat.
Uvidis podle toho hcg, zda-li stoupa.
Ja to mela takhle: fotka vlevo je test delany v den vynechane ms, fotka vpravo je o tri dny pozdeji.

autor
15. pro 2020

Tak bohužel, dnes jsem začala silně krvácet...zítra jdu ještě na HCG, ale včerejší bylo 44,5, což je na 5 tt velmi málo... Tak snad se na nás zase brzy usměje štěstí 🍀

lotosek
15. pro 2020

To je mi líto, ale stává se to. Taky jsem měla nesílící testy a za týden to MS vyřešila.

agneska7
16. pro 2020

To je mi líto , ono se to z těch testu dalo očekávat , držím palce na příště 🍀

karkulka1283
Autor odpověď smazal