icon

Sílící ovulační test a zpoždění menstruace

27. črc 2021

Ahoj prosim stalo se nekomu mam 10 dni zpozdenou ms a zkousim ovu test rikaji ze ukazi tehu.tak zkousim cca kazdy den 1 az 2 denne a carka mi sili jinak tehu test jsem zkousela pre ms i po ms i vcera a byl negativni.takze tehu to asi nebude.mam zajit za par dni za dr pro injekci?podbrisek me tak divne boli nejde to prisuzovat ze by prochazela ms a zaludek mam nejaky plny pritom mam treba hlad.co myslite? Asi zacarovany kruh ze.🙁🙁

hasara33
27. črc 2021

Ahoj, zajeď si k lékaři, který ti dá jasnou odpověď, tady to budou jen samé domněnky 😉 osobně na těhotenství nesázím, ale možné je všechno, každopádně jasnou odpověď ti dá pouze lékař 🙂

tasimia
27. črc 2021

Ono se to říká, ale na rovinu Ovu test měří jiný hormon.. já schválně zkousela Ovu test v 9m a negativní. Každopádně někomu to "prý" vyšlo. Takže kdo ví 😉.

autor
27. črc 2021

@tasimia v 9 mesici by mela byt cara jak blazen ne dyt to jsou hormony jako blazen no uvidime jeste treba tyden pockam a pojedu si dat tu injekci at se muzeme snazit dale.dekuji vam treba se jeste nekdo ozve.

tasimia
28. črc 2021

Jako že bych v sobě měla ovulačního hormonu do aleluja? Ti píšu, že to měří Lh hormon, ne Hcg 🙂.

sudylichozrout
28. črc 2021

Ahoj, je mozne, ze se ti posunul cyklus a teprve se tj chyta ovulace. Pak prijdw menstruace za 10-16 dnu. Obcas se to stava.

nikynikol25
30. črc 2021

Me oba ovu testy začaly šířit u prvního tehu 9dpo a to ale i slaboucky duch na testu a u druhého tehu až 10dpo a večer duch na testu,tenhle ovulační test je 35Dpo což je měsíc a 5 dnů od ovulace.A je pozitivní až až.Takze mě ukazal první foto červených je první těhotenství 14dc poz.ovu test.A od 22Dc začalo silit.A teď u druhého tehu jsem zkoušela až po tom co už jsem to vedela a je to 35dpo měsíc a 5 dnů od ovulace a též pozitivni

nikynikol25
30. črc 2021

Druhé foto.Druhe tehu.